MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT

Contactgegevens MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 56; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15433899 (+32-15433899) 15433899 (+32-15433899)

Fax (fax): +32 (61) 920-67-60 +32 (61) 920-67-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT
Products information MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT
(Get full report from official database of BE for MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT
Addition kinds of activities for MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT

806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms

Werken bij MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT in sociale netwerken
Look for responds of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Laat een reactie achter voor MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. Leave a respond for MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT. MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT op de google maps. Adres en contacten MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT
Location of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT on the google maps. Address and contacts of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: COIFFURE ANN | Collin E | BOUWBEDRIJF MALLANTS | MAISON PICARO?S | HEYSE DISPLAY

Other related companies as MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT: COIFFURE ANN | Collin E | BOUWBEDRIJF MALLANTS | MAISON PICARO?S | HEYSE DISPLAY

MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 56; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Producten gemaakt in MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, openstaande posities, locatie van MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT op de kaart.

MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, company assigned to the tax number BE01558380126. The company MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 56; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. Products created in MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT were not found.
The main activity of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT is not available. You also can look at reviews of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, open positions, location of MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAKELAARSKANTOOR VIC DE WIT, employees, financial statistics.