Verzekeringen Hugo Maes VOF

Contactgegevens Verzekeringen Hugo Maes VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verzekeringen Hugo Maes VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verzekeringen Hugo Maes VOF

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Nieuwstraat 8,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 77 34 050 71 77 34

Fax (fax): 050 71 94 43 050 71 94 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verzekeringen Hugo Maes VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verzekeringen Hugo Maes VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verzekeringen Hugo Maes VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verzekeringen Hugo Maes VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verzekeringen Hugo Maes VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verzekeringen Hugo Maes VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verzekeringen Hugo Maes VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verzekeringen Hugo Maes VOF
Products information Verzekeringen Hugo Maes VOF

BTW identificatienummer (tax): BE08994476318
Ondernemingsnummer: 6845275878
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verzekeringen Hugo Maes VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verzekeringen Hugo Maes VOF
(Get full report from official database of BE for Verzekeringen Hugo Maes VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verzekeringen Hugo Maes VOF
Addition kinds of activities for Verzekeringen Hugo Maes VOF

593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric
58120105. Duits restaurant | German restaurant

Werken bij Verzekeringen Hugo Maes VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verzekeringen Hugo Maes VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verzekeringen Hugo Maes VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verzekeringen Hugo Maes VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van Verzekeringen Hugo Maes VOF in sociale netwerken
Look for responds of Verzekeringen Hugo Maes VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verzekeringen Hugo Maes VOF. Laat een reactie achter voor Verzekeringen Hugo Maes VOF. Verzekeringen Hugo Maes VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verzekeringen Hugo Maes VOF. Leave a respond for Verzekeringen Hugo Maes VOF. Verzekeringen Hugo Maes VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verzekeringen Hugo Maes VOF op de google maps. Adres en contacten Verzekeringen Hugo Maes VOF
Location of Verzekeringen Hugo Maes VOF on the google maps. Address and contacts of Verzekeringen Hugo Maes VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come Verzekeringen Hugo Maes VOF Verzekeringen Hugo Maes VOF: VAN HEMELEN ORGANISME DE CONTROLE | Metae BVBA | Bourg C. | Colson Europe BV | HMI Belgium S.A.

Other related companies as Verzekeringen Hugo Maes VOF: VAN HEMELEN ORGANISME DE CONTROLE | Metae BVBA | Bourg C. | Colson Europe BV | HMI Belgium S.A.

Verzekeringen Hugo Maes VOF is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Verzekeringen Hugo Maes VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08994476318. Het bedrijf Verzekeringen Hugo Maes VOF bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 8,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 838,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verzekeringen Hugo Maes VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verzekeringen Hugo Maes VOF is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verzekeringen Hugo Maes VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verzekeringen Hugo Maes VOF, openstaande posities, locatie van Verzekeringen Hugo Maes VOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verzekeringen Hugo Maes VOF is a company, that was registered 1988 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is Verzekeringen Hugo Maes VOF, company assigned to the tax number BE08994476318. The company Verzekeringen Hugo Maes VOF is located at the address: Nieuwstraat 8,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 838,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verzekeringen Hugo Maes VOF were not found.
The main activity of Verzekeringen Hugo Maes VOF is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verzekeringen Hugo Maes VOF is not available. You also can look at reviews of Verzekeringen Hugo Maes VOF, open positions, location of Verzekeringen Hugo Maes VOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verzekeringen Hugo Maes VOF, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verzekeringen Hugo Maes VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verzekeringen Hugo Maes VOF, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verzekeringen Hugo Maes VOF, employees, financial statistics.