Vangansewinkel G V.G.W.&Partners

Contactgegevens Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vangansewinkel G V.G.W.&Partners

Regio (region): Geetbets, België

Adres (address): Steenstraat 12,3450, België

Telefoon (phone): 011 58 91 02 011 58 91 02

Fax (fax): +32 (50) 506-13-17 +32 (50) 506-13-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vangansewinkel G V.G.W.&Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vangansewinkel G V.G.W.&Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vangansewinkel G V.G.W.&Partners
Products information Vangansewinkel G V.G.W.&Partners

BTW identificatienummer (tax): BE07054565429
Ondernemingsnummer: 6875213623
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 450,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vangansewinkel G V.G.W.&Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vangansewinkel G V.G.W.&Partners
(Get full report from official database of BE for Vangansewinkel G V.G.W.&Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vangansewinkel G V.G.W.&Partners
Addition kinds of activities for Vangansewinkel G V.G.W.&Partners

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines

Werken bij Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners in sociale netwerken
Look for responds of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Laat een reactie achter voor Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Vangansewinkel G V.G.W.&Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Leave a respond for Vangansewinkel G V.G.W.&Partners. Vangansewinkel G V.G.W.&Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vangansewinkel G V.G.W.&Partners op de google maps. Adres en contacten Vangansewinkel G V.G.W.&Partners
Location of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners on the google maps. Address and contacts of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come Vangansewinkel G V.G.W.&Partners Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: EBP BVBA | Clinique Vétérinaire SPRL | Vigalex BVBA | Cousaert Meubles S.P.R.L. | Mauer N.V.

Other related companies as Vangansewinkel G V.G.W.&Partners: EBP BVBA | Clinique Vétérinaire SPRL | Vigalex BVBA | Cousaert Meubles S.P.R.L. | Mauer N.V.

Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Geetbets, België. De volledige naam van het bedrijf is Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07054565429. Het bedrijf Vangansewinkel G V.G.W.&Partners bevindt zich op het adres: Steenstraat 12,3450. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 450,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vangansewinkel G V.G.W.&Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, openstaande posities, locatie van Vangansewinkel G V.G.W.&Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is a company, that was registered 1990 in Geetbets region, Belgium. Full name of company is Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, company assigned to the tax number BE07054565429. The company Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is located at the address: Steenstraat 12,3450. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 450,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vangansewinkel G V.G.W.&Partners were not found.
The main activity of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners is not available. You also can look at reviews of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, open positions, location of Vangansewinkel G V.G.W.&Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, Geetbets: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, Geetbets: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vangansewinkel G V.G.W.&Partners, employees, financial statistics.