L P G PERFORMANCE

Contactgegevens L P G PERFORMANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L P G PERFORMANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L P G PERFORMANCE

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Chaussée de Châtelet 100,6060, België

Telefoon (phone): 071 48 88 64; 071 34 62 32; 071 48 88 63 071 48 88 64; 071 34 62 32; 071 48 88 63

Fax (fax): 071 48 88 66 071 48 88 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L P G PERFORMANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L P G PERFORMANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L P G PERFORMANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L P G PERFORMANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L P G PERFORMANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L P G PERFORMANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L P G PERFORMANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L P G PERFORMANCE
Products information L P G PERFORMANCE

BTW identificatienummer (tax): BE06370666503
Ondernemingsnummer: 5442047119
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L P G PERFORMANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L P G PERFORMANCE
(Get full report from official database of BE for L P G PERFORMANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L P G PERFORMANCE
Addition kinds of activities for L P G PERFORMANCE

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
20440000. Rijstmalen | Rice milling
20529908. Graham crackers | Graham crackers
20529918. zwieback | Zwieback
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij L P G PERFORMANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L P G PERFORMANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L P G PERFORMANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L P G PERFORMANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

Zoek naar antwoorden van L P G PERFORMANCE in sociale netwerken
Look for responds of L P G PERFORMANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L P G PERFORMANCE. Laat een reactie achter voor L P G PERFORMANCE. L P G PERFORMANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L P G PERFORMANCE. Leave a respond for L P G PERFORMANCE. L P G PERFORMANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L P G PERFORMANCE op de google maps. Adres en contacten L P G PERFORMANCE
Location of L P G PERFORMANCE on the google maps. Address and contacts of L P G PERFORMANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come L P G PERFORMANCE L P G PERFORMANCE: D-SIDE DESIGN STUDIO SPRL | SERVICE HYDRO PARKER NV | Kamee Soft | NEW-AGE Nutrition | Yves Plateau Illustration, Comics, BD

Other related companies as L P G PERFORMANCE: D-SIDE DESIGN STUDIO SPRL | SERVICE HYDRO PARKER NV | Kamee Soft | NEW-AGE Nutrition | Yves Plateau Illustration, Comics, BD

L P G PERFORMANCE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is L P G PERFORMANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06370666503. Het bedrijf L P G PERFORMANCE bevindt zich op het adres: Chaussée de Châtelet 100,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L P G PERFORMANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L P G PERFORMANCE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L P G PERFORMANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L P G PERFORMANCE, openstaande posities, locatie van L P G PERFORMANCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L P G PERFORMANCE is a company, that was registered 2005 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is L P G PERFORMANCE, company assigned to the tax number BE06370666503. The company L P G PERFORMANCE is located at the address: Chaussée de Châtelet 100,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L P G PERFORMANCE were not found.
The main activity of L P G PERFORMANCE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L P G PERFORMANCE is not available. You also can look at reviews of L P G PERFORMANCE, open positions, location of L P G PERFORMANCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L P G PERFORMANCE, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L P G PERFORMANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L P G PERFORMANCE, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L P G PERFORMANCE, employees, financial statistics.