Van Steenweghen BVBA

Contactgegevens Van Steenweghen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Steenweghen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Steenweghen BVBA

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Aarschotsebaan 75,1910, België

Telefoon (phone): 016 65 18 92 016 65 18 92

Fax (fax): 016 65 51 94 016 65 51 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Steenweghen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Steenweghen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Steenweghen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Steenweghen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Steenweghen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Steenweghen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Steenweghen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Steenweghen BVBA
Products information Van Steenweghen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03739990234
Ondernemingsnummer: 4259368896
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Steenweghen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Steenweghen BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Steenweghen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Steenweghen BVBA
Addition kinds of activities for Van Steenweghen BVBA

323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
33419907. Germanium smelten en raffineren (secundair) | Germanium smelting and refining (secondary)
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
50990701. Antiques | Antiques
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec

Werken bij Van Steenweghen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Steenweghen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Steenweghen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Steenweghen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

Zoek naar antwoorden van Van Steenweghen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Steenweghen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Steenweghen BVBA. Laat een reactie achter voor Van Steenweghen BVBA. Van Steenweghen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Steenweghen BVBA. Leave a respond for Van Steenweghen BVBA. Van Steenweghen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Steenweghen BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Steenweghen BVBA
Location of Van Steenweghen BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Steenweghen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Steenweghen BVBA Van Steenweghen BVBA: Lemento NV | Crefi | Best Travel-Selectair | BELGOTEG SA | Bourseau C SPRL

Other related companies as Van Steenweghen BVBA: Lemento NV | Crefi | Best Travel-Selectair | BELGOTEG SA | Bourseau C SPRL

Van Steenweghen BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Steenweghen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739990234. Het bedrijf Van Steenweghen BVBA bevindt zich op het adres: Aarschotsebaan 75,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Steenweghen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Steenweghen BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Steenweghen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Steenweghen BVBA, openstaande posities, locatie van Van Steenweghen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Steenweghen BVBA is a company, that was registered 1998 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is Van Steenweghen BVBA, company assigned to the tax number BE03739990234. The company Van Steenweghen BVBA is located at the address: Aarschotsebaan 75,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Steenweghen BVBA were not found.
The main activity of Van Steenweghen BVBA is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Steenweghen BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Steenweghen BVBA, open positions, location of Van Steenweghen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Steenweghen BVBA, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Steenweghen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Steenweghen BVBA, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Steenweghen BVBA, employees, financial statistics.