Van Kerckhoven

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Van Kerckhoven
Private companiesFood Stores • Van Kerckhoven

Contactgegevens Van Kerckhoven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerckhoven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerckhoven

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Floraliënlaan 363,2600, België

Telefoon (phone): 03 286 95 20 03 286 95 20

Fax (fax): 03 281 67 20 03 281 67 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerckhoven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerckhoven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerckhoven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerckhoven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerckhoven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerckhoven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerckhoven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerckhoven
Products information Van Kerckhoven

BTW identificatienummer (tax): BE03106628417
Ondernemingsnummer: 6242950439
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Kerckhoven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerckhoven
(Get full report from official database of BE for Van Kerckhoven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerckhoven
Addition kinds of activities for Van Kerckhoven

311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops

Werken bij Van Kerckhoven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerckhoven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerckhoven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerckhoven. Looking for open vacancies in other companies

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

Zoek naar antwoorden van Van Kerckhoven in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerckhoven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerckhoven. Laat een reactie achter voor Van Kerckhoven. Van Kerckhoven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerckhoven. Leave a respond for Van Kerckhoven. Van Kerckhoven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerckhoven op de google maps. Adres en contacten Van Kerckhoven
Location of Van Kerckhoven on the google maps. Address and contacts of Van Kerckhoven

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerckhoven Van Kerckhoven: Kera-Dy | Lidwina-Stichting VZW | Kortrijks Petroleumbedrijf | Eselbe NV | Alro N.V.

Other related companies as Van Kerckhoven: Kera-Dy | Lidwina-Stichting VZW | Kortrijks Petroleumbedrijf | Eselbe NV | Alro N.V.

Van Kerckhoven is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerckhoven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03106628417. Het bedrijf Van Kerckhoven bevindt zich op het adres: Floraliënlaan 363,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Kerckhoven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerckhoven is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerckhoven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerckhoven, openstaande posities, locatie van Van Kerckhoven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Kerckhoven is a company, that was registered 2000 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Van Kerckhoven, company assigned to the tax number BE03106628417. The company Van Kerckhoven is located at the address: Floraliënlaan 363,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Kerckhoven were not found.
The main activity of Van Kerckhoven is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerckhoven is not available. You also can look at reviews of Van Kerckhoven, open positions, location of Van Kerckhoven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerckhoven, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerckhoven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerckhoven, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerckhoven, employees, financial statistics.