Steeno G

Contactgegevens Steeno G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steeno G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steeno G

Regio (region): Huldenberg (Ottenburg), België

Adres (address): Tommestraat 52,3040, België

Telefoon (phone): 016 47 79 94 016 47 79 94

Fax (fax): 016 47 39 59 016 47 39 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steeno G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steeno G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steeno G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steeno G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steeno G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steeno G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steeno G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steeno G
Products information Steeno G

BTW identificatienummer (tax): BE08691802978
Ondernemingsnummer: 1447143554
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Steeno G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steeno G
(Get full report from official database of BE for Steeno G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steeno G
Addition kinds of activities for Steeno G

20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
22111201. Boekdoek | Book cloth
35929900. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
51229903. Medische rubberen goederen | Medical rubber goods
57369904. Bladmuziek | Sheet music
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij Steeno G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steeno G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steeno G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steeno G. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleegkundige (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: CLABAU SOFIE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je gaat bij de mensen thuis om hen de nodige zorgen toe te dienen

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van Steeno G in sociale netwerken
Look for responds of Steeno G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steeno G. Laat een reactie achter voor Steeno G. Steeno G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steeno G. Leave a respond for Steeno G. Steeno G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steeno G op de google maps. Adres en contacten Steeno G
Location of Steeno G on the google maps. Address and contacts of Steeno G

Andere gerelateerde bedrijven als come Steeno G Steeno G: Totor Clown | Radiyole | AIRLUX ELECTROMENAGER SA | Huyghebaert & Mommens NV | Vanhalme NV

Other related companies as Steeno G: Totor Clown | Radiyole | AIRLUX ELECTROMENAGER SA | Huyghebaert & Mommens NV | Vanhalme NV

Steeno G is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Huldenberg (Ottenburg), België. De volledige naam van het bedrijf is Steeno G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08691802978. Het bedrijf Steeno G bevindt zich op het adres: Tommestraat 52,3040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Steeno G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steeno G is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steeno G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steeno G, openstaande posities, locatie van Steeno G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steeno G is a company, that was registered 2001 in Huldenberg (Ottenburg) region, Belgium. Full name of company is Steeno G, company assigned to the tax number BE08691802978. The company Steeno G is located at the address: Tommestraat 52,3040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Steeno G were not found.
The main activity of Steeno G is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Steeno G is not available. You also can look at reviews of Steeno G, open positions, location of Steeno G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steeno G, Huldenberg (Ottenburg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steeno G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steeno G, Huldenberg (Ottenburg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steeno G, employees, financial statistics.