Renders-Kesteleyn

Contactgegevens Renders-Kesteleyn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renders-Kesteleyn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Renders-Kesteleyn

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 177,1700, België

Telefoon (phone): +32 (69) 926-16-53 +32 (69) 926-16-53

Fax (fax): 02 567 10 43 02 567 10 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renders-Kesteleyn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renders-Kesteleyn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renders-Kesteleyn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renders-Kesteleyn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renders-Kesteleyn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renders-Kesteleyn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renders-Kesteleyn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renders-Kesteleyn
Products information Renders-Kesteleyn

BTW identificatienummer (tax): BE01510040283
Ondernemingsnummer: 4245361328
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Renders-Kesteleyn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renders-Kesteleyn
(Get full report from official database of BE for Renders-Kesteleyn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Renders-Kesteleyn
Addition kinds of activities for Renders-Kesteleyn

572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
16290110. Marine constructie | Marine construction
20969904. Rijstchips | Rice chips
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types

Werken bij Renders-Kesteleyn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renders-Kesteleyn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renders-Kesteleyn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renders-Kesteleyn. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Renders-Kesteleyn in sociale netwerken
Look for responds of Renders-Kesteleyn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renders-Kesteleyn. Laat een reactie achter voor Renders-Kesteleyn. Renders-Kesteleyn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renders-Kesteleyn. Leave a respond for Renders-Kesteleyn. Renders-Kesteleyn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renders-Kesteleyn op de google maps. Adres en contacten Renders-Kesteleyn
Location of Renders-Kesteleyn on the google maps. Address and contacts of Renders-Kesteleyn

Andere gerelateerde bedrijven als come Renders-Kesteleyn Renders-Kesteleyn: Sodiparts SPRL | Omnico BVBA | Sodima Benelux NV | Charle Industries BVBA | United Earth Associations

Other related companies as Renders-Kesteleyn: Sodiparts SPRL | Omnico BVBA | Sodima Benelux NV | Charle Industries BVBA | United Earth Associations

Renders-Kesteleyn is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Renders-Kesteleyn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510040283. Het bedrijf Renders-Kesteleyn bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 177,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Renders-Kesteleyn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Renders-Kesteleyn is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renders-Kesteleyn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renders-Kesteleyn, openstaande posities, locatie van Renders-Kesteleyn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Renders-Kesteleyn is a company, that was registered 1992 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is Renders-Kesteleyn, company assigned to the tax number BE01510040283. The company Renders-Kesteleyn is located at the address: Ninoofsesteenweg 177,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Renders-Kesteleyn were not found.
The main activity of Renders-Kesteleyn is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Renders-Kesteleyn is not available. You also can look at reviews of Renders-Kesteleyn, open positions, location of Renders-Kesteleyn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renders-Kesteleyn, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renders-Kesteleyn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renders-Kesteleyn, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renders-Kesteleyn, employees, financial statistics.