Crédit Agricole

Particuliere bedrijvencommunicatie • Crédit Agricole
Private companiesCommunications • Crédit Agricole

Contactgegevens Crédit Agricole: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crédit Agricole: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crédit Agricole

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Rue des Trois Apôtres 11,1420, België

Telefoon (phone): 02 387 00 21 02 387 00 21

Fax (fax): 02 387 02 32 02 387 02 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crédit Agricole: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crédit Agricole"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crédit Agricole"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crédit Agricole, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crédit Agricole. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crédit Agricole, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crédit Agricole. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crédit Agricole
Products information Crédit Agricole

BTW identificatienummer (tax): BE04383789062
Ondernemingsnummer: 1220550537
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Crédit Agricole zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crédit Agricole
(Get full report from official database of BE for Crédit Agricole)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crédit Agricole
Addition kinds of activities for Crédit Agricole

01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
35190103. Marine motoren | Marine engines
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel

Werken bij Crédit Agricole: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crédit Agricole: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crédit Agricole. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crédit Agricole. Looking for open vacancies in other companies

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • CHAUFFEUR CE + ADR II (INTERNATIONAAL) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken gemotiveerde chauffeurs met bij voorkeur al een eerste ervaring achter de rug in transport.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Crédit Agricole in sociale netwerken
Look for responds of Crédit Agricole in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crédit Agricole. Laat een reactie achter voor Crédit Agricole. Crédit Agricole bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crédit Agricole. Leave a respond for Crédit Agricole. Crédit Agricole on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crédit Agricole op de google maps. Adres en contacten Crédit Agricole
Location of Crédit Agricole on the google maps. Address and contacts of Crédit Agricole

Andere gerelateerde bedrijven als come Crédit Agricole Crédit Agricole: DE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA | Koninklijk Atheneum Erasmus Lokeren | Leder-Kliniek BVBA | Moving Art | Lifebadge sa

Other related companies as Crédit Agricole: DE HANTSETTERS & VERHAERE BVBA | Koninklijk Atheneum Erasmus Lokeren | Leder-Kliniek BVBA | Moving Art | Lifebadge sa

Crédit Agricole is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Crédit Agricole, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04383789062. Het bedrijf Crédit Agricole bevindt zich op het adres: Rue des Trois Apôtres 11,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Crédit Agricole zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crédit Agricole is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crédit Agricole is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crédit Agricole, openstaande posities, locatie van Crédit Agricole op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crédit Agricole is a company, that was registered 2014 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Crédit Agricole, company assigned to the tax number BE04383789062. The company Crédit Agricole is located at the address: Rue des Trois Apôtres 11,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Crédit Agricole were not found.
The main activity of Crédit Agricole is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Crédit Agricole is not available. You also can look at reviews of Crédit Agricole, open positions, location of Crédit Agricole on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crédit Agricole, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crédit Agricole, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crédit Agricole, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crédit Agricole, employees, financial statistics.