Zakenkantoor Nevens CV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Zakenkantoor Nevens CV
Private companiesSocial Services • Zakenkantoor Nevens CV

Contactgegevens Zakenkantoor Nevens CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Nevens CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Nevens CV

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Fosselstraat 19A,1790, België

Telefoon (phone): 053 68 42 90 053 68 42 90

Fax (fax): 053 68 42 91 053 68 42 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Nevens CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Nevens CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Nevens CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Nevens CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Nevens CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Nevens CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Nevens CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Nevens CV
Products information Zakenkantoor Nevens CV

BTW identificatienummer (tax): BE01458679199
Ondernemingsnummer: 5175079345
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zakenkantoor Nevens CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Nevens CV
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Nevens CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Nevens CV
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Nevens CV

229502. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
20480109. Gepoederde haver, bereid als diervoeder | Pulverized oats, prepared as animal feed
38610000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
45139902. Pakket levering, privé-lucht | Package delivery, private air

Werken bij Zakenkantoor Nevens CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Nevens CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Nevens CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Nevens CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Nevens CV in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Nevens CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Nevens CV. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Nevens CV. Zakenkantoor Nevens CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Nevens CV. Leave a respond for Zakenkantoor Nevens CV. Zakenkantoor Nevens CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Nevens CV op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Nevens CV
Location of Zakenkantoor Nevens CV on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Nevens CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Nevens CV Zakenkantoor Nevens CV: Van Eysendeyk Peter | DEPANNAGE DE GROOTE NV | T.R.S. NV | Katholieke Hogeschool Limburg | Maison de la Presse (Club)

Other related companies as Zakenkantoor Nevens CV: Van Eysendeyk Peter | DEPANNAGE DE GROOTE NV | T.R.S. NV | Katholieke Hogeschool Limburg | Maison de la Presse (Club)

Zakenkantoor Nevens CV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Nevens CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458679199. Het bedrijf Zakenkantoor Nevens CV bevindt zich op het adres: Fosselstraat 19A,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zakenkantoor Nevens CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Nevens CV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Nevens CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Nevens CV, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Nevens CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Nevens CV is a company, that was registered 2006 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Nevens CV, company assigned to the tax number BE01458679199. The company Zakenkantoor Nevens CV is located at the address: Fosselstraat 19A,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zakenkantoor Nevens CV were not found.
The main activity of Zakenkantoor Nevens CV is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Nevens CV is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Nevens CV, open positions, location of Zakenkantoor Nevens CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Nevens CV, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Nevens CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Nevens CV, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Nevens CV, employees, financial statistics.