ZAKENKANTOOR KENIS

Contactgegevens ZAKENKANTOOR KENIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR KENIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR KENIS

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Rotem), België

Adres (address): Klaverstraat 31,3650, België

Telefoon (phone): 089 86 45 75; 0496 41 58 20 089 86 45 75; 0496 41 58 20

Fax (fax): 089 86 43 71 089 86 43 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR KENIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR KENIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR KENIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR KENIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR KENIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR KENIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR KENIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR KENIS
Products information ZAKENKANTOOR KENIS

BTW identificatienummer (tax): BE02943481445
Ondernemingsnummer: 2843231201
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ZAKENKANTOOR KENIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR KENIS
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR KENIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR KENIS
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR KENIS

3398. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
23860203. Broek, leer | Pants, leather
28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
31720102. Muntstukken | Coin purses
32720000. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
35539908. Patroonmakersmachines, houtbewerking | Pattern makers' machinery, woodworking
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij ZAKENKANTOOR KENIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR KENIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR KENIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR KENIS. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR KENIS in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR KENIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR KENIS. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR KENIS. ZAKENKANTOOR KENIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR KENIS. Leave a respond for ZAKENKANTOOR KENIS. ZAKENKANTOOR KENIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR KENIS op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR KENIS
Location of ZAKENKANTOOR KENIS on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR KENIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR KENIS ZAKENKANTOOR KENIS: LA TERRE QUI TOURNE | Nebo BVBA | Air Trade Industries NV | Galler Chocolatier S.A. | Turbo's Hoet Truckcenter N.V.

Other related companies as ZAKENKANTOOR KENIS: LA TERRE QUI TOURNE | Nebo BVBA | Air Trade Industries NV | Galler Chocolatier S.A. | Turbo's Hoet Truckcenter N.V.

ZAKENKANTOOR KENIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Rotem), België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR KENIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02943481445. Het bedrijf ZAKENKANTOOR KENIS bevindt zich op het adres: Klaverstraat 31,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR KENIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR KENIS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR KENIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR KENIS, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR KENIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZAKENKANTOOR KENIS is a company, that was registered 1991 in Dilsen-Stokkem (Rotem) region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR KENIS, company assigned to the tax number BE02943481445. The company ZAKENKANTOOR KENIS is located at the address: Klaverstraat 31,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 588,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ZAKENKANTOOR KENIS were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR KENIS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR KENIS is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR KENIS, open positions, location of ZAKENKANTOOR KENIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR KENIS, Dilsen-Stokkem (Rotem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR KENIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR KENIS, Dilsen-Stokkem (Rotem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR KENIS, employees, financial statistics.