Wulfse Internationaal BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Wulfse Internationaal BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • Wulfse Internationaal BVBA

Contactgegevens Wulfse Internationaal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wulfse Internationaal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wulfse Internationaal BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 116,2610, België

Telefoon (phone): 03 440 55 21 03 440 55 21

Fax (fax): 03 440 83 45 03 440 83 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wulfse Internationaal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wulfse Internationaal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wulfse Internationaal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wulfse Internationaal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wulfse Internationaal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wulfse Internationaal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wulfse Internationaal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wulfse Internationaal BVBA
Products information Wulfse Internationaal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01706970214
Ondernemingsnummer: 9439971923
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Wulfse Internationaal BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wulfse Internationaal BVBA
(Get full report from official database of BE for Wulfse Internationaal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wulfse Internationaal BVBA
Addition kinds of activities for Wulfse Internationaal BVBA

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
27820202. Diaries | Diaries
36610114. Toll-schakelapparatuur, telefoon | Toll switching equipment, telephone
38619907. Stereopticons | Stereopticons
50930104. Textielafval | Textile waste
61419900. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service

Werken bij Wulfse Internationaal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wulfse Internationaal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wulfse Internationaal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wulfse Internationaal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Wulfse Internationaal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wulfse Internationaal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wulfse Internationaal BVBA. Laat een reactie achter voor Wulfse Internationaal BVBA. Wulfse Internationaal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wulfse Internationaal BVBA. Leave a respond for Wulfse Internationaal BVBA. Wulfse Internationaal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wulfse Internationaal BVBA op de google maps. Adres en contacten Wulfse Internationaal BVBA
Location of Wulfse Internationaal BVBA on the google maps. Address and contacts of Wulfse Internationaal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wulfse Internationaal BVBA Wulfse Internationaal BVBA: Vanderstraeten | Isoform NV | Allemand-Germania-Duits | Glavomet B.V.B.A. | Brick Records

Other related companies as Wulfse Internationaal BVBA: Vanderstraeten | Isoform NV | Allemand-Germania-Duits | Glavomet B.V.B.A. | Brick Records

Wulfse Internationaal BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Wulfse Internationaal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706970214. Het bedrijf Wulfse Internationaal BVBA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 116,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Wulfse Internationaal BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wulfse Internationaal BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wulfse Internationaal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wulfse Internationaal BVBA, openstaande posities, locatie van Wulfse Internationaal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wulfse Internationaal BVBA is a company, that was registered 2014 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Wulfse Internationaal BVBA, company assigned to the tax number BE01706970214. The company Wulfse Internationaal BVBA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 116,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Wulfse Internationaal BVBA were not found.
The main activity of Wulfse Internationaal BVBA is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wulfse Internationaal BVBA is not available. You also can look at reviews of Wulfse Internationaal BVBA, open positions, location of Wulfse Internationaal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wulfse Internationaal BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wulfse Internationaal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wulfse Internationaal BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wulfse Internationaal BVBA, employees, financial statistics.