VERZEKERINGEN C.M.S.

Contactgegevens VERZEKERINGEN C.M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN C.M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN C.M.S.

Regio (region): Ranst (Broechem), België

Adres (address): Oelegemsesteenweg 4B,2520, België

Telefoon (phone): 03 475 92 75 03 475 92 75

Fax (fax): 03 475 92 75 03 475 92 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN C.M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN C.M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN C.M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN C.M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN C.M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN C.M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN C.M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN C.M.S.
Products information VERZEKERINGEN C.M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE06866149902
Ondernemingsnummer: 1767120361
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERZEKERINGEN C.M.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN C.M.S.
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN C.M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN C.M.S.
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN C.M.S.

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
15420201. Boerenbouw | Farm building construction
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
51910203. Hooi | Hay
54990200. Drankwinkels | Beverage stores

Werken bij VERZEKERINGEN C.M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN C.M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN C.M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN C.M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN C.M.S. in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN C.M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN C.M.S.. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN C.M.S.. VERZEKERINGEN C.M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN C.M.S.. Leave a respond for VERZEKERINGEN C.M.S.. VERZEKERINGEN C.M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN C.M.S. op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN C.M.S.
Location of VERZEKERINGEN C.M.S. on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN C.M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN C.M.S. VERZEKERINGEN C.M.S.: Hautekiet Wim | Engels | Ray S | Boone BVBA | Lorena Kloosterboer

Other related companies as VERZEKERINGEN C.M.S.: Hautekiet Wim | Engels | Ray S | Boone BVBA | Lorena Kloosterboer

VERZEKERINGEN C.M.S. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ranst (Broechem), België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN C.M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06866149902. Het bedrijf VERZEKERINGEN C.M.S. bevindt zich op het adres: Oelegemsesteenweg 4B,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERZEKERINGEN C.M.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN C.M.S. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN C.M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN C.M.S., openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN C.M.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERZEKERINGEN C.M.S. is a company, that was registered 1988 in Ranst (Broechem) region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN C.M.S., company assigned to the tax number BE06866149902. The company VERZEKERINGEN C.M.S. is located at the address: Oelegemsesteenweg 4B,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERZEKERINGEN C.M.S. were not found.
The main activity of VERZEKERINGEN C.M.S. is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN C.M.S. is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN C.M.S., open positions, location of VERZEKERINGEN C.M.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN C.M.S., Ranst (Broechem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN C.M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN C.M.S., Ranst (Broechem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN C.M.S., employees, financial statistics.