VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV
Private companiesTransportation by Air • VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

Contactgegevens VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

Regio (region): Sint-Martens-Latem, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 203 Bus 1,9830, België

Telefoon (phone): 09 280 74 80 09 280 74 80

Fax (fax): 09 280 74 91 09 280 74 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV
Products information VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

BTW identificatienummer (tax): BE03219238281
Ondernemingsnummer: 6225921630
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV
(Get full report from official database of BE for VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV
Addition kinds of activities for VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

2063. Bietensuiker | Beet sugar
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
14990301. Alabaster mijnbouw | Alabaster mining
35720000. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes

Werken bij VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

Zoek naar antwoorden van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Laat een reactie achter voor VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. Leave a respond for VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV. VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV op de google maps. Adres en contacten VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV
Location of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV on the google maps. Address and contacts of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: Somaclim SPRL | Antoine Toitures SCRL | Cermas Routage Européen SA | Pcare BVBA | JP Invest SPRL

Other related companies as VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV: Somaclim SPRL | Antoine Toitures SCRL | Cermas Routage Européen SA | Pcare BVBA | JP Invest SPRL

VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219238281. Het bedrijf VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 203 Bus 1,9830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, openstaande posities, locatie van VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is a company, that was registered 1988 in Sint-Martens-Latem region, Belgium. Full name of company is VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, company assigned to the tax number BE03219238281. The company VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is located at the address: Kortrijksesteenweg 203 Bus 1,9830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV were not found.
The main activity of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV is not available. You also can look at reviews of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, open positions, location of VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, Sint-Martens-Latem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, Sint-Martens-Latem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEWALLE VERZEKERINGEN NV NV, employees, financial statistics.