Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

Contactgegevens Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 115,9280, België

Telefoon (phone): 052 41 55 93; 0477 92 09 17 052 41 55 93; 0477 92 09 17

Fax (fax): 052 41 55 37 052 41 55 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA
Products information Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03063781738
Ondernemingsnummer: 7259185791
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association

Werken bij Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Leave a respond for Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA. Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA
Location of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: VAN OVERSTRAETEN WEBO NV | PANOBRIK SA | Cattrysse Fotostudio | 2-Fashion | Parcours (Editions) SPRL

Other related companies as Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA: VAN OVERSTRAETEN WEBO NV | PANOBRIK SA | Cattrysse Fotostudio | 2-Fashion | Parcours (Editions) SPRL

Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03063781738. Het bedrijf Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 115,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is a company, that was registered 2001 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE03063781738. The company Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is located at the address: Dendermondsesteenweg 115,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA were not found.
The main activity of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, open positions, location of Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA, employees, financial statistics.