Van Beek Hans Zakenkantoor

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Van Beek Hans Zakenkantoor
Private companiesReal Estate • Van Beek Hans Zakenkantoor

Contactgegevens Van Beek Hans Zakenkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beek Hans Zakenkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beek Hans Zakenkantoor

Regio (region): Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Adres (address): Gemeenteplein 8,1853, België

Telefoon (phone): 02 267 20 35 02 267 20 35

Fax (fax): 02 267 20 35 02 267 20 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beek Hans Zakenkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beek Hans Zakenkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beek Hans Zakenkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beek Hans Zakenkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beek Hans Zakenkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beek Hans Zakenkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beek Hans Zakenkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beek Hans Zakenkantoor
Products information Van Beek Hans Zakenkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Beek Hans Zakenkantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beek Hans Zakenkantoor
(Get full report from official database of BE for Van Beek Hans Zakenkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beek Hans Zakenkantoor
Addition kinds of activities for Van Beek Hans Zakenkantoor

282199. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop

Werken bij Van Beek Hans Zakenkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beek Hans Zakenkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beek Hans Zakenkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beek Hans Zakenkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van Van Beek Hans Zakenkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Van Beek Hans Zakenkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beek Hans Zakenkantoor. Laat een reactie achter voor Van Beek Hans Zakenkantoor. Van Beek Hans Zakenkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beek Hans Zakenkantoor. Leave a respond for Van Beek Hans Zakenkantoor. Van Beek Hans Zakenkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beek Hans Zakenkantoor op de google maps. Adres en contacten Van Beek Hans Zakenkantoor
Location of Van Beek Hans Zakenkantoor on the google maps. Address and contacts of Van Beek Hans Zakenkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beek Hans Zakenkantoor Van Beek Hans Zakenkantoor: ABS NV | Optimum Asset Management | Focus | SIEMENS/VAN WOENSEL GUY | D.F.I. SA

Other related companies as Van Beek Hans Zakenkantoor: ABS NV | Optimum Asset Management | Focus | SIEMENS/VAN WOENSEL GUY | D.F.I. SA

Van Beek Hans Zakenkantoor is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Strombeek-Bever), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beek Hans Zakenkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Van Beek Hans Zakenkantoor bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 8,1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Beek Hans Zakenkantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Beek Hans Zakenkantoor is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beek Hans Zakenkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beek Hans Zakenkantoor, openstaande posities, locatie van Van Beek Hans Zakenkantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Beek Hans Zakenkantoor is a company, that was registered 2014 in Grimbergen (Strombeek-Bever) region, Belgium. Full name of company is Van Beek Hans Zakenkantoor, company assigned to the tax number BE09378723144. The company Van Beek Hans Zakenkantoor is located at the address: Gemeenteplein 8,1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Beek Hans Zakenkantoor were not found.
The main activity of Van Beek Hans Zakenkantoor is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beek Hans Zakenkantoor is not available. You also can look at reviews of Van Beek Hans Zakenkantoor, open positions, location of Van Beek Hans Zakenkantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beek Hans Zakenkantoor, Grimbergen (Strombeek-Bever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beek Hans Zakenkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beek Hans Zakenkantoor, Grimbergen (Strombeek-Bever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beek Hans Zakenkantoor, employees, financial statistics.