BUSINESS & CONFERENCE SPRL

Contactgegevens BUSINESS & CONFERENCE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUSINESS & CONFERENCE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUSINESS & CONFERENCE SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Koolmijnenkaai 30-34,1080, België

Telefoon (phone): 0475 61 49 60 0475 61 49 60

Fax (fax): 02 203 96 85 02 203 96 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUSINESS & CONFERENCE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUSINESS & CONFERENCE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUSINESS & CONFERENCE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUSINESS & CONFERENCE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUSINESS & CONFERENCE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUSINESS & CONFERENCE SPRL
Products information BUSINESS & CONFERENCE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07793945312
Ondernemingsnummer: 3646331787
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BUSINESS & CONFERENCE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUSINESS & CONFERENCE SPRL
(Get full report from official database of BE for BUSINESS & CONFERENCE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUSINESS & CONFERENCE SPRL
Addition kinds of activities for BUSINESS & CONFERENCE SPRL

922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
28440501. Depilatories (cosmetische) | Depilatories (cosmetic)
38249903. Parkeermeters | Parking meters
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij BUSINESS & CONFERENCE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUSINESS & CONFERENCE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van BUSINESS & CONFERENCE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUSINESS & CONFERENCE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Laat een reactie achter voor BUSINESS & CONFERENCE SPRL. BUSINESS & CONFERENCE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUSINESS & CONFERENCE SPRL. Leave a respond for BUSINESS & CONFERENCE SPRL. BUSINESS & CONFERENCE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUSINESS & CONFERENCE SPRL op de google maps. Adres en contacten BUSINESS & CONFERENCE SPRL
Location of BUSINESS & CONFERENCE SPRL on the google maps. Address and contacts of BUSINESS & CONFERENCE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUSINESS & CONFERENCE SPRL BUSINESS & CONFERENCE SPRL: Theret & Fils SA | P & V Parts NV | Vanhorenbeke & Fils SA | Free Foods NV | Baby Moon

Other related companies as BUSINESS & CONFERENCE SPRL: Theret & Fils SA | P & V Parts NV | Vanhorenbeke & Fils SA | Free Foods NV | Baby Moon

BUSINESS & CONFERENCE SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BUSINESS & CONFERENCE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07793945312. Het bedrijf BUSINESS & CONFERENCE SPRL bevindt zich op het adres: Koolmijnenkaai 30-34,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BUSINESS & CONFERENCE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUSINESS & CONFERENCE SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUSINESS & CONFERENCE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUSINESS & CONFERENCE SPRL, openstaande posities, locatie van BUSINESS & CONFERENCE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUSINESS & CONFERENCE SPRL is a company, that was registered 1987 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is BUSINESS & CONFERENCE SPRL, company assigned to the tax number BE07793945312. The company BUSINESS & CONFERENCE SPRL is located at the address: Koolmijnenkaai 30-34,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BUSINESS & CONFERENCE SPRL were not found.
The main activity of BUSINESS & CONFERENCE SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUSINESS & CONFERENCE SPRL is not available. You also can look at reviews of BUSINESS & CONFERENCE SPRL, open positions, location of BUSINESS & CONFERENCE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUSINESS & CONFERENCE SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUSINESS & CONFERENCE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUSINESS & CONFERENCE SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUSINESS & CONFERENCE SPRL, employees, financial statistics.