STUDIO BRONSELAER NV

Contactgegevens STUDIO BRONSELAER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO BRONSELAER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO BRONSELAER NV

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Opperstraat 16,1770, België

Telefoon (phone): 053 66 62 09 053 66 62 09

Fax (fax): 053 66 63 98 053 66 63 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO BRONSELAER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO BRONSELAER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO BRONSELAER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO BRONSELAER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO BRONSELAER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO BRONSELAER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO BRONSELAER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO BRONSELAER NV
Products information STUDIO BRONSELAER NV

BTW identificatienummer (tax): BE08567932128
Ondernemingsnummer: 6865875244
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in STUDIO BRONSELAER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO BRONSELAER NV
(Get full report from official database of BE for STUDIO BRONSELAER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO BRONSELAER NV
Addition kinds of activities for STUDIO BRONSELAER NV

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of

Werken bij STUDIO BRONSELAER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO BRONSELAER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO BRONSELAER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO BRONSELAER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van STUDIO BRONSELAER NV in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO BRONSELAER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO BRONSELAER NV. Laat een reactie achter voor STUDIO BRONSELAER NV. STUDIO BRONSELAER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO BRONSELAER NV. Leave a respond for STUDIO BRONSELAER NV. STUDIO BRONSELAER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO BRONSELAER NV op de google maps. Adres en contacten STUDIO BRONSELAER NV
Location of STUDIO BRONSELAER NV on the google maps. Address and contacts of STUDIO BRONSELAER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO BRONSELAER NV STUDIO BRONSELAER NV: Bartrade | compusoft NV | DTI Multimedia Editions | Talbot House VZW | Residentie Hof Ter Linden

Other related companies as STUDIO BRONSELAER NV: Bartrade | compusoft NV | DTI Multimedia Editions | Talbot House VZW | Residentie Hof Ter Linden

STUDIO BRONSELAER NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO BRONSELAER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08567932128. Het bedrijf STUDIO BRONSELAER NV bevindt zich op het adres: Opperstraat 16,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STUDIO BRONSELAER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO BRONSELAER NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO BRONSELAER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO BRONSELAER NV, openstaande posities, locatie van STUDIO BRONSELAER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STUDIO BRONSELAER NV is a company, that was registered 1996 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is STUDIO BRONSELAER NV, company assigned to the tax number BE08567932128. The company STUDIO BRONSELAER NV is located at the address: Opperstraat 16,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STUDIO BRONSELAER NV were not found.
The main activity of STUDIO BRONSELAER NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO BRONSELAER NV is not available. You also can look at reviews of STUDIO BRONSELAER NV, open positions, location of STUDIO BRONSELAER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO BRONSELAER NV, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO BRONSELAER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO BRONSELAER NV, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO BRONSELAER NV, employees, financial statistics.