LIGHT NOISE & COMPANY

Contactgegevens LIGHT NOISE & COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGHT NOISE & COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGHT NOISE & COMPANY

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sint-Katelijnevest 53,2000, België

Telefoon (phone): 03 234 12 82 03 234 12 82

Fax (fax): 03 227 18 78 03 227 18 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGHT NOISE & COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGHT NOISE & COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGHT NOISE & COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGHT NOISE & COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGHT NOISE & COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGHT NOISE & COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGHT NOISE & COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGHT NOISE & COMPANY
Products information LIGHT NOISE & COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE03823211669
Ondernemingsnummer: 6266296386
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LIGHT NOISE & COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGHT NOISE & COMPANY
(Get full report from official database of BE for LIGHT NOISE & COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGHT NOISE & COMPANY
Addition kinds of activities for LIGHT NOISE & COMPANY

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
20450104. Brood- en broodsoortrollemengsels: van gekochte bloem | Bread and bread type roll mixes: from purchased flour
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
39140100. Zilverwerk | Silverware
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij LIGHT NOISE & COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGHT NOISE & COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGHT NOISE & COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGHT NOISE & COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Punctuele monteur, uitdagend bedrijf met mooie uren(m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, kijken wij uit naar een punctuele monteur. Je zal instaan voor de montage van stukwerken.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

Zoek naar antwoorden van LIGHT NOISE & COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of LIGHT NOISE & COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGHT NOISE & COMPANY. Laat een reactie achter voor LIGHT NOISE & COMPANY. LIGHT NOISE & COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGHT NOISE & COMPANY. Leave a respond for LIGHT NOISE & COMPANY. LIGHT NOISE & COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGHT NOISE & COMPANY op de google maps. Adres en contacten LIGHT NOISE & COMPANY
Location of LIGHT NOISE & COMPANY on the google maps. Address and contacts of LIGHT NOISE & COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGHT NOISE & COMPANY LIGHT NOISE & COMPANY: Fidebo-De Meester | Cinoco SA | GENERAL TRANSPORT SERVICES | T.A.B. NV | Pisacane, Mario

Other related companies as LIGHT NOISE & COMPANY: Fidebo-De Meester | Cinoco SA | GENERAL TRANSPORT SERVICES | T.A.B. NV | Pisacane, Mario

LIGHT NOISE & COMPANY is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGHT NOISE & COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03823211669. Het bedrijf LIGHT NOISE & COMPANY bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnevest 53,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LIGHT NOISE & COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGHT NOISE & COMPANY is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGHT NOISE & COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGHT NOISE & COMPANY, openstaande posities, locatie van LIGHT NOISE & COMPANY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIGHT NOISE & COMPANY is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LIGHT NOISE & COMPANY, company assigned to the tax number BE03823211669. The company LIGHT NOISE & COMPANY is located at the address: Sint-Katelijnevest 53,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LIGHT NOISE & COMPANY were not found.
The main activity of LIGHT NOISE & COMPANY is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGHT NOISE & COMPANY is not available. You also can look at reviews of LIGHT NOISE & COMPANY, open positions, location of LIGHT NOISE & COMPANY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGHT NOISE & COMPANY, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGHT NOISE & COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGHT NOISE & COMPANY, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGHT NOISE & COMPANY, employees, financial statistics.