Aegten Autogas

Contactgegevens Aegten Autogas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aegten Autogas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aegten Autogas

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Heiken 69,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 42 54 03 666 42 54

Fax (fax): 03 666 42 54 03 666 42 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aegten Autogas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aegten Autogas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aegten Autogas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aegten Autogas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aegten Autogas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aegten Autogas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aegten Autogas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aegten Autogas
Products information Aegten Autogas

BTW identificatienummer (tax): BE06662078857
Ondernemingsnummer: 7241882324
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aegten Autogas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aegten Autogas
(Get full report from official database of BE for Aegten Autogas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aegten Autogas
Addition kinds of activities for Aegten Autogas

275999. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
35420104. Swaging machines | Swaging machines
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops

Werken bij Aegten Autogas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aegten Autogas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aegten Autogas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aegten Autogas. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Aegten Autogas in sociale netwerken
Look for responds of Aegten Autogas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aegten Autogas. Laat een reactie achter voor Aegten Autogas. Aegten Autogas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aegten Autogas. Leave a respond for Aegten Autogas. Aegten Autogas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aegten Autogas op de google maps. Adres en contacten Aegten Autogas
Location of Aegten Autogas on the google maps. Address and contacts of Aegten Autogas

Andere gerelateerde bedrijven als come Aegten Autogas Aegten Autogas: PH NATAN | Eurofrost NV | Câbleries Namuroises SA | ANKH nv | decometa NV

Other related companies as Aegten Autogas: PH NATAN | Eurofrost NV | Câbleries Namuroises SA | ANKH nv | decometa NV

Aegten Autogas is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Aegten Autogas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06662078857. Het bedrijf Aegten Autogas bevindt zich op het adres: Heiken 69,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aegten Autogas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aegten Autogas is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aegten Autogas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aegten Autogas, openstaande posities, locatie van Aegten Autogas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aegten Autogas is a company, that was registered 2011 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is Aegten Autogas, company assigned to the tax number BE06662078857. The company Aegten Autogas is located at the address: Heiken 69,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aegten Autogas were not found.
The main activity of Aegten Autogas is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aegten Autogas is not available. You also can look at reviews of Aegten Autogas, open positions, location of Aegten Autogas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aegten Autogas, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aegten Autogas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aegten Autogas, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aegten Autogas, employees, financial statistics.