SOLBREUX ASSURANCES

Contactgegevens SOLBREUX ASSURANCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLBREUX ASSURANCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLBREUX ASSURANCES

Regio (region): Namur (Flawinne), België

Adres (address): Rue Jacques Dubois 9,5020, België

Telefoon (phone): 081 73 98 02 081 73 98 02

Fax (fax): 081 73 85 97 081 73 85 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLBREUX ASSURANCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLBREUX ASSURANCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLBREUX ASSURANCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLBREUX ASSURANCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLBREUX ASSURANCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLBREUX ASSURANCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLBREUX ASSURANCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLBREUX ASSURANCES
Products information SOLBREUX ASSURANCES

BTW identificatienummer (tax): BE08903289794
Ondernemingsnummer: 1854187011
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SOLBREUX ASSURANCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLBREUX ASSURANCES
(Get full report from official database of BE for SOLBREUX ASSURANCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLBREUX ASSURANCES
Addition kinds of activities for SOLBREUX ASSURANCES

762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
24990504. Levensbeschermers, kurk | Life preservers, cork
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
35410502. Schroef- en moerslotmachines | Screw and nut slotting machines
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
80490100. Voedingsspecialist | Nutrition specialist

Werken bij SOLBREUX ASSURANCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLBREUX ASSURANCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLBREUX ASSURANCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLBREUX ASSURANCES. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van SOLBREUX ASSURANCES in sociale netwerken
Look for responds of SOLBREUX ASSURANCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLBREUX ASSURANCES. Laat een reactie achter voor SOLBREUX ASSURANCES. SOLBREUX ASSURANCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLBREUX ASSURANCES. Leave a respond for SOLBREUX ASSURANCES. SOLBREUX ASSURANCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLBREUX ASSURANCES op de google maps. Adres en contacten SOLBREUX ASSURANCES
Location of SOLBREUX ASSURANCES on the google maps. Address and contacts of SOLBREUX ASSURANCES

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLBREUX ASSURANCES SOLBREUX ASSURANCES: Statamat NV | COLIN ET Fils | Struyfs | Debaere NV | Huktra nv

Other related companies as SOLBREUX ASSURANCES: Statamat NV | COLIN ET Fils | Struyfs | Debaere NV | Huktra nv

SOLBREUX ASSURANCES is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Namur (Flawinne), België. De volledige naam van het bedrijf is SOLBREUX ASSURANCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08903289794. Het bedrijf SOLBREUX ASSURANCES bevindt zich op het adres: Rue Jacques Dubois 9,5020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SOLBREUX ASSURANCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLBREUX ASSURANCES is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLBREUX ASSURANCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLBREUX ASSURANCES, openstaande posities, locatie van SOLBREUX ASSURANCES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOLBREUX ASSURANCES is a company, that was registered 1999 in Namur (Flawinne) region, Belgium. Full name of company is SOLBREUX ASSURANCES, company assigned to the tax number BE08903289794. The company SOLBREUX ASSURANCES is located at the address: Rue Jacques Dubois 9,5020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SOLBREUX ASSURANCES were not found.
The main activity of SOLBREUX ASSURANCES is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLBREUX ASSURANCES is not available. You also can look at reviews of SOLBREUX ASSURANCES, open positions, location of SOLBREUX ASSURANCES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLBREUX ASSURANCES, Namur (Flawinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLBREUX ASSURANCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLBREUX ASSURANCES, Namur (Flawinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLBREUX ASSURANCES, employees, financial statistics.