Sociaal Advies NV

Contactgegevens Sociaal Advies NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sociaal Advies NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sociaal Advies NV

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): Lindelei 11,2620, België

Telefoon (phone): 03 887 75 06 03 887 75 06

Fax (fax): 03 887 75 06 03 887 75 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sociaal Advies NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sociaal Advies NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sociaal Advies NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sociaal Advies NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sociaal Advies NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sociaal Advies NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sociaal Advies NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sociaal Advies NV
Products information Sociaal Advies NV

BTW identificatienummer (tax): BE07471221923
Ondernemingsnummer: 5012207031
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sociaal Advies NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sociaal Advies NV
(Get full report from official database of BE for Sociaal Advies NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sociaal Advies NV
Addition kinds of activities for Sociaal Advies NV

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
358299. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
07820100. Tuin diensten | Garden services
20150300. Eier verwerking | Egg processing
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
37149911. Picknick beddengoed | Pickup truck bed liners
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores

Werken bij Sociaal Advies NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sociaal Advies NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sociaal Advies NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sociaal Advies NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

Zoek naar antwoorden van Sociaal Advies NV in sociale netwerken
Look for responds of Sociaal Advies NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sociaal Advies NV. Laat een reactie achter voor Sociaal Advies NV. Sociaal Advies NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sociaal Advies NV. Leave a respond for Sociaal Advies NV. Sociaal Advies NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sociaal Advies NV op de google maps. Adres en contacten Sociaal Advies NV
Location of Sociaal Advies NV on the google maps. Address and contacts of Sociaal Advies NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sociaal Advies NV Sociaal Advies NV: Steenberghs Koen | Schmitz R SPRL | Vanbaeden Wim Optiek BVBA | Deweer Tapijtweverij N.V. | Themol bvba

Other related companies as Sociaal Advies NV: Steenberghs Koen | Schmitz R SPRL | Vanbaeden Wim Optiek BVBA | Deweer Tapijtweverij N.V. | Themol bvba

Sociaal Advies NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is Sociaal Advies NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07471221923. Het bedrijf Sociaal Advies NV bevindt zich op het adres: Lindelei 11,2620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sociaal Advies NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sociaal Advies NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sociaal Advies NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sociaal Advies NV, openstaande posities, locatie van Sociaal Advies NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sociaal Advies NV is a company, that was registered 1997 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is Sociaal Advies NV, company assigned to the tax number BE07471221923. The company Sociaal Advies NV is located at the address: Lindelei 11,2620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sociaal Advies NV were not found.
The main activity of Sociaal Advies NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sociaal Advies NV is not available. You also can look at reviews of Sociaal Advies NV, open positions, location of Sociaal Advies NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sociaal Advies NV, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sociaal Advies NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sociaal Advies NV, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sociaal Advies NV, employees, financial statistics.