CTA SA CENTRE D'EXAMEN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CTA SA CENTRE D'EXAMEN
Private companiesWater Transportation • CTA SA CENTRE D'EXAMEN

Contactgegevens CTA SA CENTRE D'EXAMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CTA SA CENTRE D'EXAMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CTA SA CENTRE D'EXAMEN

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Avenue Albert Einstein 1,1348, België

Telefoon (phone): 010 48 33 20 010 48 33 20

Fax (fax): 010 48 33 29 010 48 33 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CTA SA CENTRE D'EXAMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CTA SA CENTRE D'EXAMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CTA SA CENTRE D'EXAMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CTA SA CENTRE D'EXAMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CTA SA CENTRE D'EXAMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CTA SA CENTRE D'EXAMEN
Products information CTA SA CENTRE D'EXAMEN

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CTA SA CENTRE D'EXAMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CTA SA CENTRE D'EXAMEN
(Get full report from official database of BE for CTA SA CENTRE D'EXAMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CTA SA CENTRE D'EXAMEN
Addition kinds of activities for CTA SA CENTRE D'EXAMEN

514900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
32950217. Silicon, ultra hoge zuiverheid: behandeld | Silicon, ultra high purity: treated
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
36210114. Slipringen, voor motoren of generatoren | Sliprings, for motors or generators
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij CTA SA CENTRE D'EXAMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CTA SA CENTRE D'EXAMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van CTA SA CENTRE D'EXAMEN in sociale netwerken
Look for responds of CTA SA CENTRE D'EXAMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Laat een reactie achter voor CTA SA CENTRE D'EXAMEN. CTA SA CENTRE D'EXAMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CTA SA CENTRE D'EXAMEN. Leave a respond for CTA SA CENTRE D'EXAMEN. CTA SA CENTRE D'EXAMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CTA SA CENTRE D'EXAMEN op de google maps. Adres en contacten CTA SA CENTRE D'EXAMEN
Location of CTA SA CENTRE D'EXAMEN on the google maps. Address and contacts of CTA SA CENTRE D'EXAMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CTA SA CENTRE D'EXAMEN CTA SA CENTRE D'EXAMEN: Morti NV | Brouwerij Van Goethem | BRADY-WP INTERNATIONAL | IMAGE | Expert Finance Consulting sa-nv

Other related companies as CTA SA CENTRE D'EXAMEN: Morti NV | Brouwerij Van Goethem | BRADY-WP INTERNATIONAL | IMAGE | Expert Finance Consulting sa-nv

CTA SA CENTRE D'EXAMEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is CTA SA CENTRE D'EXAMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf CTA SA CENTRE D'EXAMEN bevindt zich op het adres: Avenue Albert Einstein 1,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CTA SA CENTRE D'EXAMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CTA SA CENTRE D'EXAMEN is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CTA SA CENTRE D'EXAMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CTA SA CENTRE D'EXAMEN, openstaande posities, locatie van CTA SA CENTRE D'EXAMEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CTA SA CENTRE D'EXAMEN is a company, that was registered 2009 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is CTA SA CENTRE D'EXAMEN, company assigned to the tax number BE04112976074. The company CTA SA CENTRE D'EXAMEN is located at the address: Avenue Albert Einstein 1,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CTA SA CENTRE D'EXAMEN were not found.
The main activity of CTA SA CENTRE D'EXAMEN is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CTA SA CENTRE D'EXAMEN is not available. You also can look at reviews of CTA SA CENTRE D'EXAMEN, open positions, location of CTA SA CENTRE D'EXAMEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CTA SA CENTRE D'EXAMEN, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CTA SA CENTRE D'EXAMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CTA SA CENTRE D'EXAMEN, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CTA SA CENTRE D'EXAMEN, employees, financial statistics.