Rombauts Advieskantoor

Contactgegevens Rombauts Advieskantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rombauts Advieskantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rombauts Advieskantoor

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Dorp 24,2820, België

Telefoon (phone): 015 50 95 50 015 50 95 50

Fax (fax): 015 50 95 59 015 50 95 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rombauts Advieskantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rombauts Advieskantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rombauts Advieskantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rombauts Advieskantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rombauts Advieskantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rombauts Advieskantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rombauts Advieskantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rombauts Advieskantoor
Products information Rombauts Advieskantoor

BTW identificatienummer (tax): BE04329406738
Ondernemingsnummer: 9087310791
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rombauts Advieskantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rombauts Advieskantoor
(Get full report from official database of BE for Rombauts Advieskantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rombauts Advieskantoor
Addition kinds of activities for Rombauts Advieskantoor

23260202. Industriële kleding, mannen en jongens ' | Industrial garments, men's and boys'
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment

Werken bij Rombauts Advieskantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rombauts Advieskantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rombauts Advieskantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rombauts Advieskantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Rombauts Advieskantoor in sociale netwerken
Look for responds of Rombauts Advieskantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rombauts Advieskantoor. Laat een reactie achter voor Rombauts Advieskantoor. Rombauts Advieskantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rombauts Advieskantoor. Leave a respond for Rombauts Advieskantoor. Rombauts Advieskantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rombauts Advieskantoor op de google maps. Adres en contacten Rombauts Advieskantoor
Location of Rombauts Advieskantoor on the google maps. Address and contacts of Rombauts Advieskantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Rombauts Advieskantoor Rombauts Advieskantoor: DE WITTE HOEVE-VILLA D'ESTE BVBA | Sack Zelfbouw | Snoeck F | D. Products SA | IFA

Other related companies as Rombauts Advieskantoor: DE WITTE HOEVE-VILLA D'ESTE BVBA | Sack Zelfbouw | Snoeck F | D. Products SA | IFA

Rombauts Advieskantoor is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is Rombauts Advieskantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04329406738. Het bedrijf Rombauts Advieskantoor bevindt zich op het adres: Dorp 24,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rombauts Advieskantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rombauts Advieskantoor is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rombauts Advieskantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rombauts Advieskantoor, openstaande posities, locatie van Rombauts Advieskantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rombauts Advieskantoor is a company, that was registered 2000 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is Rombauts Advieskantoor, company assigned to the tax number BE04329406738. The company Rombauts Advieskantoor is located at the address: Dorp 24,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rombauts Advieskantoor were not found.
The main activity of Rombauts Advieskantoor is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rombauts Advieskantoor is not available. You also can look at reviews of Rombauts Advieskantoor, open positions, location of Rombauts Advieskantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rombauts Advieskantoor, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rombauts Advieskantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rombauts Advieskantoor, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rombauts Advieskantoor, employees, financial statistics.