R C E-(CUNEN ERIC)

Contactgegevens R C E-(CUNEN ERIC): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R C E-(CUNEN ERIC): address, phone, fax, email, website, opening hours

R C E-(CUNEN ERIC)

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Luikerstraat 31A,3700, België

Telefoon (phone): 012 26 15 55 012 26 15 55

Fax (fax): 012 26 17 81 012 26 17 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R C E-(CUNEN ERIC): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R C E-(CUNEN ERIC)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R C E-(CUNEN ERIC)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R C E-(CUNEN ERIC), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R C E-(CUNEN ERIC). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R C E-(CUNEN ERIC), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R C E-(CUNEN ERIC). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R C E-(CUNEN ERIC)
Products information R C E-(CUNEN ERIC)

BTW identificatienummer (tax): BE08998870849
Ondernemingsnummer: 1664123535
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in R C E-(CUNEN ERIC) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R C E-(CUNEN ERIC)
(Get full report from official database of BE for R C E-(CUNEN ERIC))

Aanvulling soorten activiteiten voor R C E-(CUNEN ERIC)
Addition kinds of activities for R C E-(CUNEN ERIC)

209500. Geroosterde koffie | Roasted coffee
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats

Werken bij R C E-(CUNEN ERIC): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R C E-(CUNEN ERIC): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R C E-(CUNEN ERIC). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R C E-(CUNEN ERIC). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van R C E-(CUNEN ERIC) in sociale netwerken
Look for responds of R C E-(CUNEN ERIC) in social networks

Lees alle opmerkingen voor R C E-(CUNEN ERIC). Laat een reactie achter voor R C E-(CUNEN ERIC). R C E-(CUNEN ERIC) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R C E-(CUNEN ERIC). Leave a respond for R C E-(CUNEN ERIC). R C E-(CUNEN ERIC) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R C E-(CUNEN ERIC) op de google maps. Adres en contacten R C E-(CUNEN ERIC)
Location of R C E-(CUNEN ERIC) on the google maps. Address and contacts of R C E-(CUNEN ERIC)

Andere gerelateerde bedrijven als come R C E-(CUNEN ERIC) R C E-(CUNEN ERIC): PUTMAN FRERES (ELECTROTECHNIQUE & MECANIQUE) SA | FENIKS DESIGN NV | DE NEVE CHRIS | Info-Advies BVBA | Tuin- en Verandacomfort BVBA

Other related companies as R C E-(CUNEN ERIC): PUTMAN FRERES (ELECTROTECHNIQUE & MECANIQUE) SA | FENIKS DESIGN NV | DE NEVE CHRIS | Info-Advies BVBA | Tuin- en Verandacomfort BVBA

R C E-(CUNEN ERIC) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is R C E-(CUNEN ERIC), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08998870849. Het bedrijf R C E-(CUNEN ERIC) bevindt zich op het adres: Luikerstraat 31A,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in R C E-(CUNEN ERIC) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R C E-(CUNEN ERIC) is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R C E-(CUNEN ERIC) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R C E-(CUNEN ERIC), openstaande posities, locatie van R C E-(CUNEN ERIC) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R C E-(CUNEN ERIC) is a company, that was registered 2015 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is R C E-(CUNEN ERIC), company assigned to the tax number BE08998870849. The company R C E-(CUNEN ERIC) is located at the address: Luikerstraat 31A,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in R C E-(CUNEN ERIC) were not found.
The main activity of R C E-(CUNEN ERIC) is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R C E-(CUNEN ERIC) is not available. You also can look at reviews of R C E-(CUNEN ERIC), open positions, location of R C E-(CUNEN ERIC) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R C E-(CUNEN ERIC), Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R C E-(CUNEN ERIC), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R C E-(CUNEN ERIC), Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R C E-(CUNEN ERIC), employees, financial statistics.