Prinzie BVBA

Contactgegevens Prinzie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prinzie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prinzie BVBA

Regio (region): Poperinge (Proven), België

Adres (address): Provenplein 39A,8972, België

Telefoon (phone): 057 30 02 58; 057 30 09 01; 057 30 17 26 057 30 02 58; 057 30 09 01; 057 30 17 26

Fax (fax): 057 30 12 82 057 30 12 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prinzie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prinzie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prinzie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prinzie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prinzie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prinzie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prinzie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prinzie BVBA
Products information Prinzie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05537353515
Ondernemingsnummer: 9168060302
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Prinzie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prinzie BVBA
(Get full report from official database of BE for Prinzie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prinzie BVBA
Addition kinds of activities for Prinzie BVBA

509199. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij Prinzie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prinzie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prinzie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prinzie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Prinzie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Prinzie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prinzie BVBA. Laat een reactie achter voor Prinzie BVBA. Prinzie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prinzie BVBA. Leave a respond for Prinzie BVBA. Prinzie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prinzie BVBA op de google maps. Adres en contacten Prinzie BVBA
Location of Prinzie BVBA on the google maps. Address and contacts of Prinzie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Prinzie BVBA Prinzie BVBA: Corner Bascule | B.V.B.A. Rivermills | Gentry For Men S.P.R.L. | Custodiam S.A. | Alveko bvba

Other related companies as Prinzie BVBA: Corner Bascule | B.V.B.A. Rivermills | Gentry For Men S.P.R.L. | Custodiam S.A. | Alveko bvba

Prinzie BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Poperinge (Proven), België. De volledige naam van het bedrijf is Prinzie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537353515. Het bedrijf Prinzie BVBA bevindt zich op het adres: Provenplein 39A,8972. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Prinzie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prinzie BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prinzie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prinzie BVBA, openstaande posities, locatie van Prinzie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prinzie BVBA is a company, that was registered 1989 in Poperinge (Proven) region, Belgium. Full name of company is Prinzie BVBA, company assigned to the tax number BE05537353515. The company Prinzie BVBA is located at the address: Provenplein 39A,8972. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Prinzie BVBA were not found.
The main activity of Prinzie BVBA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Prinzie BVBA is not available. You also can look at reviews of Prinzie BVBA, open positions, location of Prinzie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prinzie BVBA, Poperinge (Proven): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prinzie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prinzie BVBA, Poperinge (Proven): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prinzie BVBA, employees, financial statistics.