Plessers Verzekeringskantoor

Contactgegevens Plessers Verzekeringskantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plessers Verzekeringskantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plessers Verzekeringskantoor

Regio (region): Bocholt (Kaulille), België

Adres (address): Pastoor Langensstraat 4,3950, België

Telefoon (phone): 011 44 74 00 011 44 74 00

Fax (fax): 011 44 74 00 011 44 74 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plessers Verzekeringskantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plessers Verzekeringskantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plessers Verzekeringskantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plessers Verzekeringskantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plessers Verzekeringskantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plessers Verzekeringskantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plessers Verzekeringskantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plessers Verzekeringskantoor
Products information Plessers Verzekeringskantoor

BTW identificatienummer (tax): BE05631835937
Ondernemingsnummer: 5773284912
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Plessers Verzekeringskantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plessers Verzekeringskantoor
(Get full report from official database of BE for Plessers Verzekeringskantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plessers Verzekeringskantoor
Addition kinds of activities for Plessers Verzekeringskantoor

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
01399903. Hop boerderij | Hop farm
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
32990200. Zandkalkproducten | Sand lime products
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
48229904. Stock ticker service | Stock ticker service
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij Plessers Verzekeringskantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plessers Verzekeringskantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plessers Verzekeringskantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plessers Verzekeringskantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Automecanicien junior M/V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een bekwame mecanicien- carossier- opbouwer voor vrachtwagens en opleggers. Je voert herstellingen uit aan het koetswerk en rermorques en vervangt beschadigde onderdelen. Alsook voert u de onderhoud van de voertuigen uit. De opbouw van opleggers behoort ook tot 1 van u taken.

  • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Plessers Verzekeringskantoor in sociale netwerken
Look for responds of Plessers Verzekeringskantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plessers Verzekeringskantoor. Laat een reactie achter voor Plessers Verzekeringskantoor. Plessers Verzekeringskantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plessers Verzekeringskantoor. Leave a respond for Plessers Verzekeringskantoor. Plessers Verzekeringskantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plessers Verzekeringskantoor op de google maps. Adres en contacten Plessers Verzekeringskantoor
Location of Plessers Verzekeringskantoor on the google maps. Address and contacts of Plessers Verzekeringskantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Plessers Verzekeringskantoor Plessers Verzekeringskantoor: Aanbouwcentrale Melis bvba | Cool It BVBA | Fierens Mengvoeders NV | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | Manus bvba

Other related companies as Plessers Verzekeringskantoor: Aanbouwcentrale Melis bvba | Cool It BVBA | Fierens Mengvoeders NV | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | Manus bvba

Plessers Verzekeringskantoor is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bocholt (Kaulille), België. De volledige naam van het bedrijf is Plessers Verzekeringskantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05631835937. Het bedrijf Plessers Verzekeringskantoor bevindt zich op het adres: Pastoor Langensstraat 4,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Plessers Verzekeringskantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plessers Verzekeringskantoor is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plessers Verzekeringskantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plessers Verzekeringskantoor, openstaande posities, locatie van Plessers Verzekeringskantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Plessers Verzekeringskantoor is a company, that was registered 2007 in Bocholt (Kaulille) region, Belgium. Full name of company is Plessers Verzekeringskantoor, company assigned to the tax number BE05631835937. The company Plessers Verzekeringskantoor is located at the address: Pastoor Langensstraat 4,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Plessers Verzekeringskantoor were not found.
The main activity of Plessers Verzekeringskantoor is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plessers Verzekeringskantoor is not available. You also can look at reviews of Plessers Verzekeringskantoor, open positions, location of Plessers Verzekeringskantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plessers Verzekeringskantoor, Bocholt (Kaulille): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plessers Verzekeringskantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plessers Verzekeringskantoor, Bocholt (Kaulille): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plessers Verzekeringskantoor, employees, financial statistics.