PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

Contactgegevens PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): De Loock 1,2970, België

Telefoon (phone): 03 383 31 84 03 383 31 84

Fax (fax): 03 384 17 77 03 384 17 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA
Products information PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01261199951
Ondernemingsnummer: 2878112792
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA
(Get full report from official database of BE for PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA
Addition kinds of activities for PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

344307. Metalen onderdelen | Metal parts
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
26211005. Tube voorraad | Tube stock
32950202. Klei voor petroleumraffinage, chemisch verwerkt | Clay for petroleum refining, chemically processed
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
39310120. Reedboards, orgel | Reedboards, organ
62890302. Wisselkantoren, beveiliging | Exchange clearinghouses, security

Werken bij PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Laat een reactie achter voor PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. Leave a respond for PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA. PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA op de google maps. Adres en contacten PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA
Location of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA on the google maps. Address and contacts of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: Impex SA | MOTREX CFR-ADVANCED DRIVING SCHOOL | Cogebra (Office) SPRL | CEGECO SPRL | SEMEELEN,SERGE

Other related companies as PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA: Impex SA | MOTREX CFR-ADVANCED DRIVING SCHOOL | Cogebra (Office) SPRL | CEGECO SPRL | SEMEELEN,SERGE

PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01261199951. Het bedrijf PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA bevindt zich op het adres: De Loock 1,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, openstaande posities, locatie van PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is a company, that was registered 1985 in Schilde region, Belgium. Full name of company is PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, company assigned to the tax number BE01261199951. The company PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is located at the address: De Loock 1,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA were not found.
The main activity of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA is not available. You also can look at reviews of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, open positions, location of PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIM (PROFES INSURANCE MANAGEM) BVBA, employees, financial statistics.