BTC NV EXAMENCENTRUM

Contactgegevens BTC NV EXAMENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BTC NV EXAMENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BTC NV EXAMENCENTRUM

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Santvoortbeeklaan 34-36,2100, België

Telefoon (phone): 03 328 14 30 03 328 14 30

Fax (fax): 03 328 69 12 03 328 69 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BTC NV EXAMENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BTC NV EXAMENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BTC NV EXAMENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BTC NV EXAMENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BTC NV EXAMENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BTC NV EXAMENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BTC NV EXAMENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BTC NV EXAMENCENTRUM
Products information BTC NV EXAMENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE06426147460
Ondernemingsnummer: 9779998779
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BTC NV EXAMENCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BTC NV EXAMENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for BTC NV EXAMENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BTC NV EXAMENCENTRUM
Addition kinds of activities for BTC NV EXAMENCENTRUM

781202. Video productie | Video production
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores

Werken bij BTC NV EXAMENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BTC NV EXAMENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BTC NV EXAMENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BTC NV EXAMENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van BTC NV EXAMENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of BTC NV EXAMENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BTC NV EXAMENCENTRUM. Laat een reactie achter voor BTC NV EXAMENCENTRUM. BTC NV EXAMENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BTC NV EXAMENCENTRUM. Leave a respond for BTC NV EXAMENCENTRUM. BTC NV EXAMENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BTC NV EXAMENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten BTC NV EXAMENCENTRUM
Location of BTC NV EXAMENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of BTC NV EXAMENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come BTC NV EXAMENCENTRUM BTC NV EXAMENCENTRUM: CENTRUM CARS SALAER NV | Just Times Services | Art Antiques Bank | MOBILEELECTRONICS | les amis du vieux marche

Other related companies as BTC NV EXAMENCENTRUM: CENTRUM CARS SALAER NV | Just Times Services | Art Antiques Bank | MOBILEELECTRONICS | les amis du vieux marche

BTC NV EXAMENCENTRUM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is BTC NV EXAMENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06426147460. Het bedrijf BTC NV EXAMENCENTRUM bevindt zich op het adres: Santvoortbeeklaan 34-36,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BTC NV EXAMENCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BTC NV EXAMENCENTRUM is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BTC NV EXAMENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BTC NV EXAMENCENTRUM, openstaande posities, locatie van BTC NV EXAMENCENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BTC NV EXAMENCENTRUM is a company, that was registered 2017 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is BTC NV EXAMENCENTRUM, company assigned to the tax number BE06426147460. The company BTC NV EXAMENCENTRUM is located at the address: Santvoortbeeklaan 34-36,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BTC NV EXAMENCENTRUM were not found.
The main activity of BTC NV EXAMENCENTRUM is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BTC NV EXAMENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of BTC NV EXAMENCENTRUM, open positions, location of BTC NV EXAMENCENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BTC NV EXAMENCENTRUM, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BTC NV EXAMENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BTC NV EXAMENCENTRUM, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BTC NV EXAMENCENTRUM, employees, financial statistics.