Nuyts Makelaarskantoor CVBA

Contactgegevens Nuyts Makelaarskantoor CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nuyts Makelaarskantoor CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nuyts Makelaarskantoor CVBA

Regio (region): Tessenderlo, België

Adres (address): Eikelplein 2,3980, België

Telefoon (phone): 013 66 19 24 013 66 19 24

Fax (fax): 013 67 14 84 013 67 14 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nuyts Makelaarskantoor CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nuyts Makelaarskantoor CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nuyts Makelaarskantoor CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nuyts Makelaarskantoor CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nuyts Makelaarskantoor CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nuyts Makelaarskantoor CVBA
Products information Nuyts Makelaarskantoor CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08047729492
Ondernemingsnummer: 5934783935
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nuyts Makelaarskantoor CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nuyts Makelaarskantoor CVBA
(Get full report from official database of BE for Nuyts Makelaarskantoor CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nuyts Makelaarskantoor CVBA
Addition kinds of activities for Nuyts Makelaarskantoor CVBA

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
21319903. Snuif | Snuff
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins
39659902. Hair curlers | Hair curlers
50459905. Computers, nec | Computers, nec
50919910. Wax, sport | Wax, sports
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats

Werken bij Nuyts Makelaarskantoor CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nuyts Makelaarskantoor CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Nuyts Makelaarskantoor CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nuyts Makelaarskantoor CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Laat een reactie achter voor Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Nuyts Makelaarskantoor CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Leave a respond for Nuyts Makelaarskantoor CVBA. Nuyts Makelaarskantoor CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nuyts Makelaarskantoor CVBA op de google maps. Adres en contacten Nuyts Makelaarskantoor CVBA
Location of Nuyts Makelaarskantoor CVBA on the google maps. Address and contacts of Nuyts Makelaarskantoor CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nuyts Makelaarskantoor CVBA Nuyts Makelaarskantoor CVBA: Fiskaal Advieskantoor BVBA | Boudicca | Parc de Furfooz | VINOPOLIS CVBA | Entreprise Louis Meurice S.A.

Other related companies as Nuyts Makelaarskantoor CVBA: Fiskaal Advieskantoor BVBA | Boudicca | Parc de Furfooz | VINOPOLIS CVBA | Entreprise Louis Meurice S.A.

Nuyts Makelaarskantoor CVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Tessenderlo, België. De volledige naam van het bedrijf is Nuyts Makelaarskantoor CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047729492. Het bedrijf Nuyts Makelaarskantoor CVBA bevindt zich op het adres: Eikelplein 2,3980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nuyts Makelaarskantoor CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nuyts Makelaarskantoor CVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nuyts Makelaarskantoor CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nuyts Makelaarskantoor CVBA, openstaande posities, locatie van Nuyts Makelaarskantoor CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nuyts Makelaarskantoor CVBA is a company, that was registered 1985 in Tessenderlo region, Belgium. Full name of company is Nuyts Makelaarskantoor CVBA, company assigned to the tax number BE08047729492. The company Nuyts Makelaarskantoor CVBA is located at the address: Eikelplein 2,3980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nuyts Makelaarskantoor CVBA were not found.
The main activity of Nuyts Makelaarskantoor CVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nuyts Makelaarskantoor CVBA is not available. You also can look at reviews of Nuyts Makelaarskantoor CVBA, open positions, location of Nuyts Makelaarskantoor CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nuyts Makelaarskantoor CVBA, Tessenderlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nuyts Makelaarskantoor CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nuyts Makelaarskantoor CVBA, Tessenderlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nuyts Makelaarskantoor CVBA, employees, financial statistics.