AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

Contactgegevens AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Zoning Industriel,6600, België

Telefoon (phone): 061 21 66 67 061 21 66 67

Fax (fax): 061 21 01 01 061 21 01 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN
Products information AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

BTW identificatienummer (tax): BE04105834960
Ondernemingsnummer: 9428436279
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN
(Get full report from official database of BE for AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN
Addition kinds of activities for AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

17990300. Service station apparatuur | Service station equipment
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
27820101. Accountboeken | Account books
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst

Werken bij AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

Zoek naar antwoorden van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN in sociale netwerken
Look for responds of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Laat een reactie achter voor AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. Leave a respond for AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN. AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN op de google maps. Adres en contacten AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN
Location of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN on the google maps. Address and contacts of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: CARMAT SPRL | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Tau Groep | Hub'Air St-Hubert Aviation Academy | Brodwear

Other related companies as AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN: CARMAT SPRL | STAHLWILLE-LONGIN SERVICES | Tau Groep | Hub'Air St-Hubert Aviation Academy | Brodwear

AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105834960. Het bedrijf AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN bevindt zich op het adres: Zoning Industriel,6600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, openstaande posities, locatie van AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is a company, that was registered 1986 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, company assigned to the tax number BE04105834960. The company AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is located at the address: Zoning Industriel,6600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN were not found.
The main activity of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN is not available. You also can look at reviews of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, open positions, location of AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOSECURITE SCA CENTRE D'EXAMEN, employees, financial statistics.