M.C.V. BVBA

Contactgegevens M.C.V. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C.V. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C.V. BVBA

Regio (region): Brasschaat, België

Adres (address): Ternincklei 45,2930, België

Telefoon (phone): 03 645 44 33 03 645 44 33

Fax (fax): 03 645 39 39 03 645 39 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C.V. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C.V. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C.V. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C.V. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C.V. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C.V. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C.V. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C.V. BVBA
Products information M.C.V. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05746093750
Ondernemingsnummer: 6063323974
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in M.C.V. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C.V. BVBA
(Get full report from official database of BE for M.C.V. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C.V. BVBA
Addition kinds of activities for M.C.V. BVBA

519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
67269903. Overheidslening van de overheidslening (gnma) | Government national mortgage association (gnma) pools
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care

Werken bij M.C.V. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C.V. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C.V. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C.V. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • Service technieker branddetectie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de interventie van verschillende elektronische alarmsystemen. Je gaat bij de klanten ter plaatse en verifieer je de werking van de installatie. Je vervangt indien nodig bepaalde onderdelen. Je voert simulaties uit en houdt onderhoudsrapporten bij. Je werkt steeds in regio Oost- en West-Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van M.C.V. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of M.C.V. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C.V. BVBA. Laat een reactie achter voor M.C.V. BVBA. M.C.V. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C.V. BVBA. Leave a respond for M.C.V. BVBA. M.C.V. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C.V. BVBA op de google maps. Adres en contacten M.C.V. BVBA
Location of M.C.V. BVBA on the google maps. Address and contacts of M.C.V. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C.V. BVBA M.C.V. BVBA: Flohimont Ets | GRAVY-BOIS SA | Petit Propriétaire (Le) SA | Beurms Interieurs | Calpam Mazout

Other related companies as M.C.V. BVBA: Flohimont Ets | GRAVY-BOIS SA | Petit Propriétaire (Le) SA | Beurms Interieurs | Calpam Mazout

M.C.V. BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brasschaat, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C.V. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05746093750. Het bedrijf M.C.V. BVBA bevindt zich op het adres: Ternincklei 45,2930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in M.C.V. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.C.V. BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C.V. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C.V. BVBA, openstaande posities, locatie van M.C.V. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.C.V. BVBA is a company, that was registered 1992 in Brasschaat region, Belgium. Full name of company is M.C.V. BVBA, company assigned to the tax number BE05746093750. The company M.C.V. BVBA is located at the address: Ternincklei 45,2930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in M.C.V. BVBA were not found.
The main activity of M.C.V. BVBA is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C.V. BVBA is not available. You also can look at reviews of M.C.V. BVBA, open positions, location of M.C.V. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C.V. BVBA, Brasschaat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C.V. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C.V. BVBA, Brasschaat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C.V. BVBA, employees, financial statistics.