AS STATION D'INSPECTION

Contactgegevens AS STATION D'INSPECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AS STATION D'INSPECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

AS STATION D'INSPECTION

Regio (region): Ferrières, België

Adres (address): Route de Bastogne 26,4190, België

Telefoon (phone): 086 43 32 75 086 43 32 75

Fax (fax): 086 43 01 91 086 43 01 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AS STATION D'INSPECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AS STATION D'INSPECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AS STATION D'INSPECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AS STATION D'INSPECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AS STATION D'INSPECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AS STATION D'INSPECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AS STATION D'INSPECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AS STATION D'INSPECTION
Products information AS STATION D'INSPECTION

BTW identificatienummer (tax): BE09725616455
Ondernemingsnummer: 2081054687
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AS STATION D'INSPECTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AS STATION D'INSPECTION
(Get full report from official database of BE for AS STATION D'INSPECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor AS STATION D'INSPECTION
Addition kinds of activities for AS STATION D'INSPECTION

283602. extracten | Extracts
284400. Toilet preparaten | Toilet preparations
753903. Elektrische diensten | Electrical services
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij AS STATION D'INSPECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AS STATION D'INSPECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AS STATION D'INSPECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AS STATION D'INSPECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

Zoek naar antwoorden van AS STATION D'INSPECTION in sociale netwerken
Look for responds of AS STATION D'INSPECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor AS STATION D'INSPECTION. Laat een reactie achter voor AS STATION D'INSPECTION. AS STATION D'INSPECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AS STATION D'INSPECTION. Leave a respond for AS STATION D'INSPECTION. AS STATION D'INSPECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AS STATION D'INSPECTION op de google maps. Adres en contacten AS STATION D'INSPECTION
Location of AS STATION D'INSPECTION on the google maps. Address and contacts of AS STATION D'INSPECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come AS STATION D'INSPECTION AS STATION D'INSPECTION: Access Security SPRL | Glavomet | Point Com | REPETITIEBUREAU C DHONDT | JEUGDZORG IN GEZIN

Other related companies as AS STATION D'INSPECTION: Access Security SPRL | Glavomet | Point Com | REPETITIEBUREAU C DHONDT | JEUGDZORG IN GEZIN

AS STATION D'INSPECTION is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Ferrières, België. De volledige naam van het bedrijf is AS STATION D'INSPECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09725616455. Het bedrijf AS STATION D'INSPECTION bevindt zich op het adres: Route de Bastogne 26,4190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AS STATION D'INSPECTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AS STATION D'INSPECTION is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AS STATION D'INSPECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AS STATION D'INSPECTION, openstaande posities, locatie van AS STATION D'INSPECTION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AS STATION D'INSPECTION is a company, that was registered 1999 in Ferrières region, Belgium. Full name of company is AS STATION D'INSPECTION, company assigned to the tax number BE09725616455. The company AS STATION D'INSPECTION is located at the address: Route de Bastogne 26,4190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AS STATION D'INSPECTION were not found.
The main activity of AS STATION D'INSPECTION is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AS STATION D'INSPECTION is not available. You also can look at reviews of AS STATION D'INSPECTION, open positions, location of AS STATION D'INSPECTION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AS STATION D'INSPECTION, Ferrières: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AS STATION D'INSPECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AS STATION D'INSPECTION, Ferrières: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AS STATION D'INSPECTION, employees, financial statistics.