GEERS INDUSTRIE NV

Contactgegevens GEERS INDUSTRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERS INDUSTRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERS INDUSTRIE NV

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Heirweg 117,8520, België

Telefoon (phone): 056 35 47 86 056 35 47 86

Fax (fax): 056 35 50 69 056 35 50 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERS INDUSTRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERS INDUSTRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERS INDUSTRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERS INDUSTRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERS INDUSTRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERS INDUSTRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERS INDUSTRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERS INDUSTRIE NV
Products information GEERS INDUSTRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03837768554
Ondernemingsnummer: 1478729248
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GEERS INDUSTRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERS INDUSTRIE NV
(Get full report from official database of BE for GEERS INDUSTRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERS INDUSTRIE NV
Addition kinds of activities for GEERS INDUSTRIE NV

362999. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
21110000. sigaretten | Cigarettes
23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
38290313. Theodolieten | Theodolites

Werken bij GEERS INDUSTRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERS INDUSTRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERS INDUSTRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERS INDUSTRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

 • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

 • Elektro -monteur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BUTLER TECH

  Type: Vaste Job

  Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

  Type: Vaste Job

  GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

 • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES select

  Type: Vaste Job

  - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

 • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: USG Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

 • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

  Regio: REET

  Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

 • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

 • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

 • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

  Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Flexijob

  Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van GEERS INDUSTRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of GEERS INDUSTRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERS INDUSTRIE NV. Laat een reactie achter voor GEERS INDUSTRIE NV. GEERS INDUSTRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERS INDUSTRIE NV. Leave a respond for GEERS INDUSTRIE NV. GEERS INDUSTRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERS INDUSTRIE NV op de google maps. Adres en contacten GEERS INDUSTRIE NV
Location of GEERS INDUSTRIE NV on the google maps. Address and contacts of GEERS INDUSTRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERS INDUSTRIE NV GEERS INDUSTRIE NV: JOENIT | Perco Retrocoffeemaker NV | Deom SA | Peter Rensen Management | Groupe Leon Vanlancker

Other related companies as GEERS INDUSTRIE NV: JOENIT | Perco Retrocoffeemaker NV | Deom SA | Peter Rensen Management | Groupe Leon Vanlancker

GEERS INDUSTRIE NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERS INDUSTRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03837768554. Het bedrijf GEERS INDUSTRIE NV bevindt zich op het adres: Heirweg 117,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GEERS INDUSTRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERS INDUSTRIE NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERS INDUSTRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERS INDUSTRIE NV, openstaande posities, locatie van GEERS INDUSTRIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEERS INDUSTRIE NV is a company, that was registered 2011 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is GEERS INDUSTRIE NV, company assigned to the tax number BE03837768554. The company GEERS INDUSTRIE NV is located at the address: Heirweg 117,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GEERS INDUSTRIE NV were not found.
The main activity of GEERS INDUSTRIE NV is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERS INDUSTRIE NV is not available. You also can look at reviews of GEERS INDUSTRIE NV, open positions, location of GEERS INDUSTRIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERS INDUSTRIE NV, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERS INDUSTRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERS INDUSTRIE NV, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERS INDUSTRIE NV, employees, financial statistics.