GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV
Private companiesAgricultural Services • GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

Contactgegevens GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Moerkerkse Steenweg 1,8310, België

Telefoon (phone): 050 50 20 10 050 50 20 10

Fax (fax): 050 50 20 11 050 50 20 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV
Products information GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE02300781250
Ondernemingsnummer: 9086761474
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV
(Get full report from official database of BE for GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV
Addition kinds of activities for GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
738905. Reserveringsdiensten | Reservation services
824902. Business training services | Business training services
28990111. Oranje olie | Orange oil
50510401. Anode metaal | Anode metal
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

Zoek naar antwoorden van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Laat een reactie achter voor GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. Leave a respond for GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV. GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV op de google maps. Adres en contacten GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV
Location of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV on the google maps. Address and contacts of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: Chambre de Commerce Belgo-Philippines | Intérieur Bois | Satrima B.V.B.A. | S.A. Pierre PIROTTE | Studio for Creative Engineering and Urban Planning

Other related companies as GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV: Chambre de Commerce Belgo-Philippines | Intérieur Bois | Satrima B.V.B.A. | S.A. Pierre PIROTTE | Studio for Creative Engineering and Urban Planning

GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02300781250. Het bedrijf GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV bevindt zich op het adres: Moerkerkse Steenweg 1,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, openstaande posities, locatie van GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is a company, that was registered 2008 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, company assigned to the tax number BE02300781250. The company GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is located at the address: Moerkerkse Steenweg 1,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV were not found.
The main activity of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV is not available. You also can look at reviews of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, open positions, location of GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMAIN CLAEYS VERZEKERINGEN NV, employees, financial statistics.