Fonteyn Fons BVBA

Contactgegevens Fonteyn Fons BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fonteyn Fons BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fonteyn Fons BVBA

Regio (region): Beringen (Beverlo), België

Adres (address): Koolmijnlaan 374,3581, België

Telefoon (phone): 011 42 38 53; 011 42 54 60 011 42 38 53; 011 42 54 60

Fax (fax): 011 45 17 78 011 45 17 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fonteyn Fons BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fonteyn Fons BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fonteyn Fons BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fonteyn Fons BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fonteyn Fons BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fonteyn Fons BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fonteyn Fons BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fonteyn Fons BVBA
Products information Fonteyn Fons BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02928649902
Ondernemingsnummer: 9079620361
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fonteyn Fons BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fonteyn Fons BVBA
(Get full report from official database of BE for Fonteyn Fons BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fonteyn Fons BVBA
Addition kinds of activities for Fonteyn Fons BVBA

15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
31110405. Handtasleer | Handbag leather
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
50130113. Filters, lucht en olie | Filters, air and oil
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
54990203. Frisdranken | Soft drinks
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij Fonteyn Fons BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fonteyn Fons BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fonteyn Fons BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fonteyn Fons BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van Fonteyn Fons BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fonteyn Fons BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fonteyn Fons BVBA. Laat een reactie achter voor Fonteyn Fons BVBA. Fonteyn Fons BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fonteyn Fons BVBA. Leave a respond for Fonteyn Fons BVBA. Fonteyn Fons BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fonteyn Fons BVBA op de google maps. Adres en contacten Fonteyn Fons BVBA
Location of Fonteyn Fons BVBA on the google maps. Address and contacts of Fonteyn Fons BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fonteyn Fons BVBA Fonteyn Fons BVBA: J.S.G. Photo Développement SPRL | Picard BVBA | Best Western/Richmond Thonnon **** Hotel | Allseas Marine Services N.V. | Mario Decker

Other related companies as Fonteyn Fons BVBA: J.S.G. Photo Développement SPRL | Picard BVBA | Best Western/Richmond Thonnon **** Hotel | Allseas Marine Services N.V. | Mario Decker

Fonteyn Fons BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Beringen (Beverlo), België. De volledige naam van het bedrijf is Fonteyn Fons BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02928649902. Het bedrijf Fonteyn Fons BVBA bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 374,3581. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fonteyn Fons BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fonteyn Fons BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fonteyn Fons BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fonteyn Fons BVBA, openstaande posities, locatie van Fonteyn Fons BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fonteyn Fons BVBA is a company, that was registered 2015 in Beringen (Beverlo) region, Belgium. Full name of company is Fonteyn Fons BVBA, company assigned to the tax number BE02928649902. The company Fonteyn Fons BVBA is located at the address: Koolmijnlaan 374,3581. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fonteyn Fons BVBA were not found.
The main activity of Fonteyn Fons BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fonteyn Fons BVBA is not available. You also can look at reviews of Fonteyn Fons BVBA, open positions, location of Fonteyn Fons BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fonteyn Fons BVBA, Beringen (Beverlo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fonteyn Fons BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fonteyn Fons BVBA, Beringen (Beverlo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fonteyn Fons BVBA, employees, financial statistics.