FIGASS-LAMOTTE SCRL

Contactgegevens FIGASS-LAMOTTE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIGASS-LAMOTTE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIGASS-LAMOTTE SCRL

Regio (region): Durbuy (Bomal-sur-Ourthe), België

Adres (address): Rue de Barvaux 6,6941, België

Telefoon (phone): 086 21 28 17 086 21 28 17

Fax (fax): 086 21 38 37 086 21 38 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIGASS-LAMOTTE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIGASS-LAMOTTE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIGASS-LAMOTTE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIGASS-LAMOTTE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIGASS-LAMOTTE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIGASS-LAMOTTE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIGASS-LAMOTTE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIGASS-LAMOTTE SCRL
Products information FIGASS-LAMOTTE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02268371582
Ondernemingsnummer: 9047760009
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in FIGASS-LAMOTTE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIGASS-LAMOTTE SCRL
(Get full report from official database of BE for FIGASS-LAMOTTE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIGASS-LAMOTTE SCRL
Addition kinds of activities for FIGASS-LAMOTTE SCRL

2077. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
448200. Ferries | Ferries
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
50510216. Staal | Steel
50510402. Lood | Lead
51999922. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij FIGASS-LAMOTTE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIGASS-LAMOTTE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIGASS-LAMOTTE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIGASS-LAMOTTE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

Zoek naar antwoorden van FIGASS-LAMOTTE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FIGASS-LAMOTTE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIGASS-LAMOTTE SCRL. Laat een reactie achter voor FIGASS-LAMOTTE SCRL. FIGASS-LAMOTTE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIGASS-LAMOTTE SCRL. Leave a respond for FIGASS-LAMOTTE SCRL. FIGASS-LAMOTTE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIGASS-LAMOTTE SCRL op de google maps. Adres en contacten FIGASS-LAMOTTE SCRL
Location of FIGASS-LAMOTTE SCRL on the google maps. Address and contacts of FIGASS-LAMOTTE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIGASS-LAMOTTE SCRL FIGASS-LAMOTTE SCRL: Nacebo | Vandeweyer Electro BVBA | Drugmand-Emas-Gecom NV | NEW ABM SA | Sowel Thuisverpleging

Other related companies as FIGASS-LAMOTTE SCRL: Nacebo | Vandeweyer Electro BVBA | Drugmand-Emas-Gecom NV | NEW ABM SA | Sowel Thuisverpleging

FIGASS-LAMOTTE SCRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Durbuy (Bomal-sur-Ourthe), België. De volledige naam van het bedrijf is FIGASS-LAMOTTE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268371582. Het bedrijf FIGASS-LAMOTTE SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Barvaux 6,6941. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FIGASS-LAMOTTE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIGASS-LAMOTTE SCRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIGASS-LAMOTTE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIGASS-LAMOTTE SCRL, openstaande posities, locatie van FIGASS-LAMOTTE SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIGASS-LAMOTTE SCRL is a company, that was registered 1992 in Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) region, Belgium. Full name of company is FIGASS-LAMOTTE SCRL, company assigned to the tax number BE02268371582. The company FIGASS-LAMOTTE SCRL is located at the address: Rue de Barvaux 6,6941. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FIGASS-LAMOTTE SCRL were not found.
The main activity of FIGASS-LAMOTTE SCRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIGASS-LAMOTTE SCRL is not available. You also can look at reviews of FIGASS-LAMOTTE SCRL, open positions, location of FIGASS-LAMOTTE SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIGASS-LAMOTTE SCRL, Durbuy (Bomal-sur-Ourthe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIGASS-LAMOTTE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIGASS-LAMOTTE SCRL, Durbuy (Bomal-sur-Ourthe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIGASS-LAMOTTE SCRL, employees, financial statistics.