DUBOIS ET LEULIER SPRL

Contactgegevens DUBOIS ET LEULIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS ET LEULIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS ET LEULIER SPRL

Regio (region): Tournai (Kain), België

Adres (address): Rue Montgomery 26A,7540, België

Telefoon (phone): 070 22 20 06 070 22 20 06

Fax (fax): 070 22 41 05 070 22 41 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS ET LEULIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS ET LEULIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS ET LEULIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS ET LEULIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS ET LEULIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS ET LEULIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS ET LEULIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS ET LEULIER SPRL
Products information DUBOIS ET LEULIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03391448974
Ondernemingsnummer: 6814514160
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DUBOIS ET LEULIER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS ET LEULIER SPRL
(Get full report from official database of BE for DUBOIS ET LEULIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS ET LEULIER SPRL
Addition kinds of activities for DUBOIS ET LEULIER SPRL

508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
28959902. Oven zwart | Furnace black
36410210. Strobotrons | Strobotrons
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij DUBOIS ET LEULIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS ET LEULIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS ET LEULIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS ET LEULIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

Zoek naar antwoorden van DUBOIS ET LEULIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS ET LEULIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS ET LEULIER SPRL. Laat een reactie achter voor DUBOIS ET LEULIER SPRL. DUBOIS ET LEULIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS ET LEULIER SPRL. Leave a respond for DUBOIS ET LEULIER SPRL. DUBOIS ET LEULIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS ET LEULIER SPRL op de google maps. Adres en contacten DUBOIS ET LEULIER SPRL
Location of DUBOIS ET LEULIER SPRL on the google maps. Address and contacts of DUBOIS ET LEULIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS ET LEULIER SPRL DUBOIS ET LEULIER SPRL: BOLS TECHNICS NV | Webcom BVBA | P.V.C. Boringen BVBA | Primus NV | Jacobs and Partner

Other related companies as DUBOIS ET LEULIER SPRL: BOLS TECHNICS NV | Webcom BVBA | P.V.C. Boringen BVBA | Primus NV | Jacobs and Partner

DUBOIS ET LEULIER SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Tournai (Kain), België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS ET LEULIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03391448974. Het bedrijf DUBOIS ET LEULIER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Montgomery 26A,7540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DUBOIS ET LEULIER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUBOIS ET LEULIER SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS ET LEULIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS ET LEULIER SPRL, openstaande posities, locatie van DUBOIS ET LEULIER SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUBOIS ET LEULIER SPRL is a company, that was registered 2017 in Tournai (Kain) region, Belgium. Full name of company is DUBOIS ET LEULIER SPRL, company assigned to the tax number BE03391448974. The company DUBOIS ET LEULIER SPRL is located at the address: Rue Montgomery 26A,7540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DUBOIS ET LEULIER SPRL were not found.
The main activity of DUBOIS ET LEULIER SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS ET LEULIER SPRL is not available. You also can look at reviews of DUBOIS ET LEULIER SPRL, open positions, location of DUBOIS ET LEULIER SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS ET LEULIER SPRL, Tournai (Kain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS ET LEULIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS ET LEULIER SPRL, Tournai (Kain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS ET LEULIER SPRL, employees, financial statistics.