Dierckx Zakenkantoor NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Dierckx Zakenkantoor NV
Private companiesDepository Institutions • Dierckx Zakenkantoor NV

Contactgegevens Dierckx Zakenkantoor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dierckx Zakenkantoor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dierckx Zakenkantoor NV

Regio (region): Aarschot (Langdorp), België

Adres (address): Langdorpsesteenweg 222,3201, België

Telefoon (phone): 016 56 88 88 016 56 88 88

Fax (fax): 016 56 22 88 016 56 22 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dierckx Zakenkantoor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dierckx Zakenkantoor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dierckx Zakenkantoor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dierckx Zakenkantoor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dierckx Zakenkantoor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dierckx Zakenkantoor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dierckx Zakenkantoor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dierckx Zakenkantoor NV
Products information Dierckx Zakenkantoor NV

BTW identificatienummer (tax): BE08351501464
Ondernemingsnummer: 5537628173
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dierckx Zakenkantoor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dierckx Zakenkantoor NV
(Get full report from official database of BE for Dierckx Zakenkantoor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dierckx Zakenkantoor NV
Addition kinds of activities for Dierckx Zakenkantoor NV

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
753300. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij Dierckx Zakenkantoor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dierckx Zakenkantoor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dierckx Zakenkantoor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dierckx Zakenkantoor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Dierckx Zakenkantoor NV in sociale netwerken
Look for responds of Dierckx Zakenkantoor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dierckx Zakenkantoor NV. Laat een reactie achter voor Dierckx Zakenkantoor NV. Dierckx Zakenkantoor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dierckx Zakenkantoor NV. Leave a respond for Dierckx Zakenkantoor NV. Dierckx Zakenkantoor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dierckx Zakenkantoor NV op de google maps. Adres en contacten Dierckx Zakenkantoor NV
Location of Dierckx Zakenkantoor NV on the google maps. Address and contacts of Dierckx Zakenkantoor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dierckx Zakenkantoor NV Dierckx Zakenkantoor NV: Lesage Metaalkonstruktie | All Matic Doors SPRL | ETS VAN DEN REYM | Lootens Line N.V. | Van Heyghen Staal N.V.

Other related companies as Dierckx Zakenkantoor NV: Lesage Metaalkonstruktie | All Matic Doors SPRL | ETS VAN DEN REYM | Lootens Line N.V. | Van Heyghen Staal N.V.

Dierckx Zakenkantoor NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aarschot (Langdorp), België. De volledige naam van het bedrijf is Dierckx Zakenkantoor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351501464. Het bedrijf Dierckx Zakenkantoor NV bevindt zich op het adres: Langdorpsesteenweg 222,3201. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dierckx Zakenkantoor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dierckx Zakenkantoor NV is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dierckx Zakenkantoor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dierckx Zakenkantoor NV, openstaande posities, locatie van Dierckx Zakenkantoor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dierckx Zakenkantoor NV is a company, that was registered 2005 in Aarschot (Langdorp) region, Belgium. Full name of company is Dierckx Zakenkantoor NV, company assigned to the tax number BE08351501464. The company Dierckx Zakenkantoor NV is located at the address: Langdorpsesteenweg 222,3201. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dierckx Zakenkantoor NV were not found.
The main activity of Dierckx Zakenkantoor NV is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dierckx Zakenkantoor NV is not available. You also can look at reviews of Dierckx Zakenkantoor NV, open positions, location of Dierckx Zakenkantoor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dierckx Zakenkantoor NV, Aarschot (Langdorp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dierckx Zakenkantoor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dierckx Zakenkantoor NV, Aarschot (Langdorp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dierckx Zakenkantoor NV, employees, financial statistics.