Kantoor Koen Tyberghien BVBA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Kantoor Koen Tyberghien BVBA
Private companiesTransportation Equipment • Kantoor Koen Tyberghien BVBA

Contactgegevens Kantoor Koen Tyberghien BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantoor Koen Tyberghien BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantoor Koen Tyberghien BVBA

Regio (region): Houthulst (Klerken), België

Adres (address): Dorpsstraat 14,8650, België

Telefoon (phone): 051 51 03 67 051 51 03 67

Fax (fax): 051 51 01 20 051 51 01 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantoor Koen Tyberghien BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantoor Koen Tyberghien BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantoor Koen Tyberghien BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantoor Koen Tyberghien BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantoor Koen Tyberghien BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantoor Koen Tyberghien BVBA
Products information Kantoor Koen Tyberghien BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02452667236
Ondernemingsnummer: 8888183593
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kantoor Koen Tyberghien BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantoor Koen Tyberghien BVBA
(Get full report from official database of BE for Kantoor Koen Tyberghien BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantoor Koen Tyberghien BVBA
Addition kinds of activities for Kantoor Koen Tyberghien BVBA

267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
36769903. varistoren | Varistors
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij Kantoor Koen Tyberghien BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantoor Koen Tyberghien BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Chauffeur CE in de wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Meehelpen met het leggen van rioleringen, wegenwerken of betonwerken - Je rijdt van en naar werven met een dieplader en oplegger

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • RESERVE Industrieel reinigers Lokeren / Sint-Niklaas 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Lokeren & Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Kantoor Koen Tyberghien BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kantoor Koen Tyberghien BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Laat een reactie achter voor Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Kantoor Koen Tyberghien BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Leave a respond for Kantoor Koen Tyberghien BVBA. Kantoor Koen Tyberghien BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantoor Koen Tyberghien BVBA op de google maps. Adres en contacten Kantoor Koen Tyberghien BVBA
Location of Kantoor Koen Tyberghien BVBA on the google maps. Address and contacts of Kantoor Koen Tyberghien BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantoor Koen Tyberghien BVBA Kantoor Koen Tyberghien BVBA: IMMA BVBA | Blommaert Publiciteit NV | Climb Technics Industrial Rope & Rescue Access | FSA-Centre Wallon Biologie Indus | Grafityp Selfadhesive Products N.V.

Other related companies as Kantoor Koen Tyberghien BVBA: IMMA BVBA | Blommaert Publiciteit NV | Climb Technics Industrial Rope & Rescue Access | FSA-Centre Wallon Biologie Indus | Grafityp Selfadhesive Products N.V.

Kantoor Koen Tyberghien BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Houthulst (Klerken), België. De volledige naam van het bedrijf is Kantoor Koen Tyberghien BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02452667236. Het bedrijf Kantoor Koen Tyberghien BVBA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 14,8650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 615,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kantoor Koen Tyberghien BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantoor Koen Tyberghien BVBA is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantoor Koen Tyberghien BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantoor Koen Tyberghien BVBA, openstaande posities, locatie van Kantoor Koen Tyberghien BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kantoor Koen Tyberghien BVBA is a company, that was registered 2001 in Houthulst (Klerken) region, Belgium. Full name of company is Kantoor Koen Tyberghien BVBA, company assigned to the tax number BE02452667236. The company Kantoor Koen Tyberghien BVBA is located at the address: Dorpsstraat 14,8650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 615,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kantoor Koen Tyberghien BVBA were not found.
The main activity of Kantoor Koen Tyberghien BVBA is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantoor Koen Tyberghien BVBA is not available. You also can look at reviews of Kantoor Koen Tyberghien BVBA, open positions, location of Kantoor Koen Tyberghien BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantoor Koen Tyberghien BVBA, Houthulst (Klerken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantoor Koen Tyberghien BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantoor Koen Tyberghien BVBA, Houthulst (Klerken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantoor Koen Tyberghien BVBA, employees, financial statistics.