Kantoor Jacobs

Contactgegevens Kantoor Jacobs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantoor Jacobs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantoor Jacobs

Regio (region): Dilbeek (Schepdaal), België

Adres (address): Dreef 4,1703, België

Telefoon (phone): 02 569 14 60 02 569 14 60

Fax (fax): 02 569 17 76 02 569 17 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantoor Jacobs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantoor Jacobs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantoor Jacobs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantoor Jacobs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantoor Jacobs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantoor Jacobs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantoor Jacobs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantoor Jacobs
Products information Kantoor Jacobs

BTW identificatienummer (tax): BE04751007080
Ondernemingsnummer: 8145507812
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Kantoor Jacobs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantoor Jacobs
(Get full report from official database of BE for Kantoor Jacobs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantoor Jacobs
Addition kinds of activities for Kantoor Jacobs

922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
50130116. radiatoren | Radiators
73890310. Promotie en verkoop van handelszegels | Trading stamp promotion and redemption

Werken bij Kantoor Jacobs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantoor Jacobs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantoor Jacobs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantoor Jacobs. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Kantoor Jacobs in sociale netwerken
Look for responds of Kantoor Jacobs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantoor Jacobs. Laat een reactie achter voor Kantoor Jacobs. Kantoor Jacobs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantoor Jacobs. Leave a respond for Kantoor Jacobs. Kantoor Jacobs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantoor Jacobs op de google maps. Adres en contacten Kantoor Jacobs
Location of Kantoor Jacobs on the google maps. Address and contacts of Kantoor Jacobs

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantoor Jacobs Kantoor Jacobs: Antwerp Car Center BVBA | SYM 3 BVBA | Publi | Pool House BVBA | Aprad asbl

Other related companies as Kantoor Jacobs: Antwerp Car Center BVBA | SYM 3 BVBA | Publi | Pool House BVBA | Aprad asbl

Kantoor Jacobs is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Schepdaal), België. De volledige naam van het bedrijf is Kantoor Jacobs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751007080. Het bedrijf Kantoor Jacobs bevindt zich op het adres: Dreef 4,1703. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Kantoor Jacobs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantoor Jacobs is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantoor Jacobs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantoor Jacobs, openstaande posities, locatie van Kantoor Jacobs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kantoor Jacobs is a company, that was registered 1999 in Dilbeek (Schepdaal) region, Belgium. Full name of company is Kantoor Jacobs, company assigned to the tax number BE04751007080. The company Kantoor Jacobs is located at the address: Dreef 4,1703. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 588,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Kantoor Jacobs were not found.
The main activity of Kantoor Jacobs is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantoor Jacobs is not available. You also can look at reviews of Kantoor Jacobs, open positions, location of Kantoor Jacobs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantoor Jacobs, Dilbeek (Schepdaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantoor Jacobs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantoor Jacobs, Dilbeek (Schepdaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantoor Jacobs, employees, financial statistics.