Dethise J

Contactgegevens Dethise J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dethise J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dethise J

Regio (region): Houyet, België

Adres (address): Rue de la Couture 22,5560, België

Telefoon (phone): 082 66 64 16 082 66 64 16

Fax (fax): 082 66 62 91 082 66 62 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dethise J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dethise J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dethise J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dethise J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dethise J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dethise J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dethise J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dethise J
Products information Dethise J

BTW identificatienummer (tax): BE02494140625
Ondernemingsnummer: 6116058349
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dethise J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dethise J
(Get full report from official database of BE for Dethise J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dethise J
Addition kinds of activities for Dethise J

207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
399500. Begraafbakken | Burial caskets
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
07810101. Tuinplanning | Garden planning services
24930404. Dakbedekking, houtvezel | Roofing, wood fiber
31110310. Rawhide | Rawhide
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments

Werken bij Dethise J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dethise J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dethise J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dethise J. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Dethise J in sociale netwerken
Look for responds of Dethise J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dethise J. Laat een reactie achter voor Dethise J. Dethise J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dethise J. Leave a respond for Dethise J. Dethise J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dethise J op de google maps. Adres en contacten Dethise J
Location of Dethise J on the google maps. Address and contacts of Dethise J

Andere gerelateerde bedrijven als come Dethise J Dethise J: Moerman Guido BVBA | DIGILINE | De Belder & De Belder Schilderwerken BVBA | Kathagen M | Everchem et Dragonpaint S.A.

Other related companies as Dethise J: Moerman Guido BVBA | DIGILINE | De Belder & De Belder Schilderwerken BVBA | Kathagen M | Everchem et Dragonpaint S.A.

Dethise J is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Houyet, België. De volledige naam van het bedrijf is Dethise J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02494140625. Het bedrijf Dethise J bevindt zich op het adres: Rue de la Couture 22,5560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dethise J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dethise J is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dethise J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dethise J, openstaande posities, locatie van Dethise J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dethise J is a company, that was registered 2002 in Houyet region, Belgium. Full name of company is Dethise J, company assigned to the tax number BE02494140625. The company Dethise J is located at the address: Rue de la Couture 22,5560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 534,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dethise J were not found.
The main activity of Dethise J is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dethise J is not available. You also can look at reviews of Dethise J, open positions, location of Dethise J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dethise J, Houyet: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dethise J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dethise J, Houyet: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dethise J, employees, financial statistics.