Degrijse é Co

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Degrijse é Co
Private companiesHealth Services • Degrijse é Co

Contactgegevens Degrijse é Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degrijse é Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degrijse é Co

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Schuttersvest 24,2800, België

Telefoon (phone): 015 27 50 66 015 27 50 66

Fax (fax): 015 27 50 67 015 27 50 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degrijse é Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degrijse é Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degrijse é Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degrijse é Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degrijse é Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degrijse é Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degrijse é Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degrijse é Co
Products information Degrijse é Co

BTW identificatienummer (tax): BE07518737792
Ondernemingsnummer: 6365997314
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Degrijse é Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degrijse é Co
(Get full report from official database of BE for Degrijse é Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degrijse é Co
Addition kinds of activities for Degrijse é Co

599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
32910202. slijpstenen | Hones
36120106. Voedingsspanning regelaars (elektrische transformatoren) | Feeder voltage regulators (electric transformers)
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
47259901. Arrangement van reisreizenpakketten, groothandel | Arrangement of travel tour packages, wholesale
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij Degrijse é Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degrijse é Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degrijse é Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degrijse é Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Degrijse é Co in sociale netwerken
Look for responds of Degrijse é Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degrijse é Co. Laat een reactie achter voor Degrijse é Co. Degrijse é Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degrijse é Co. Leave a respond for Degrijse é Co. Degrijse é Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degrijse é Co op de google maps. Adres en contacten Degrijse é Co
Location of Degrijse é Co on the google maps. Address and contacts of Degrijse é Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Degrijse é Co Degrijse é Co: Pevée Christine | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | Upgrade BVBA | Ipalle | Van Dorpe BVBA

Other related companies as Degrijse é Co: Pevée Christine | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | Upgrade BVBA | Ipalle | Van Dorpe BVBA

Degrijse é Co is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Degrijse é Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07518737792. Het bedrijf Degrijse é Co bevindt zich op het adres: Schuttersvest 24,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Degrijse é Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degrijse é Co is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degrijse é Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degrijse é Co, openstaande posities, locatie van Degrijse é Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Degrijse é Co is a company, that was registered 1989 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Degrijse é Co, company assigned to the tax number BE07518737792. The company Degrijse é Co is located at the address: Schuttersvest 24,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Degrijse é Co were not found.
The main activity of Degrijse é Co is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Degrijse é Co is not available. You also can look at reviews of Degrijse é Co, open positions, location of Degrijse é Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degrijse é Co, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degrijse é Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degrijse é Co, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degrijse é Co, employees, financial statistics.