De Naeyer R & C BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • De Naeyer R & C BVBA
Private companiesHealth Services • De Naeyer R & C BVBA

Contactgegevens De Naeyer R & C BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Naeyer R & C BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Naeyer R & C BVBA

Regio (region): Gent (Zwijnaarde), België

Adres (address): Heerweg-Noord 37,9052, België

Telefoon (phone): 09 222 54 75 09 222 54 75

Fax (fax): 09 220 34 43 09 220 34 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Naeyer R & C BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Naeyer R & C BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Naeyer R & C BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Naeyer R & C BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Naeyer R & C BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Naeyer R & C BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Naeyer R & C BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Naeyer R & C BVBA
Products information De Naeyer R & C BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Naeyer R & C BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Naeyer R & C BVBA
(Get full report from official database of BE for De Naeyer R & C BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Naeyer R & C BVBA
Addition kinds of activities for De Naeyer R & C BVBA

013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
34339900. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
94319908. Geestelijke gezondheidsinstelling administratie, overheid | Mental health agency administration, government

Werken bij De Naeyer R & C BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Naeyer R & C BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Naeyer R & C BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Naeyer R & C BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van De Naeyer R & C BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Naeyer R & C BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Naeyer R & C BVBA. Laat een reactie achter voor De Naeyer R & C BVBA. De Naeyer R & C BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Naeyer R & C BVBA. Leave a respond for De Naeyer R & C BVBA. De Naeyer R & C BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Naeyer R & C BVBA op de google maps. Adres en contacten De Naeyer R & C BVBA
Location of De Naeyer R & C BVBA on the google maps. Address and contacts of De Naeyer R & C BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Naeyer R & C BVBA De Naeyer R & C BVBA: Acta Consult BVBA | Aux Copies SPRL | TRAN Lu-anh | Werner Decin | WAGNER, FABRICE

Other related companies as De Naeyer R & C BVBA: Acta Consult BVBA | Aux Copies SPRL | TRAN Lu-anh | Werner Decin | WAGNER, FABRICE

De Naeyer R & C BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent (Zwijnaarde), België. De volledige naam van het bedrijf is De Naeyer R & C BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf De Naeyer R & C BVBA bevindt zich op het adres: Heerweg-Noord 37,9052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Naeyer R & C BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Naeyer R & C BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Naeyer R & C BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Naeyer R & C BVBA, openstaande posities, locatie van De Naeyer R & C BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Naeyer R & C BVBA is a company, that was registered 2011 in Gent (Zwijnaarde) region, Belgium. Full name of company is De Naeyer R & C BVBA, company assigned to the tax number BE06071838378. The company De Naeyer R & C BVBA is located at the address: Heerweg-Noord 37,9052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Naeyer R & C BVBA were not found.
The main activity of De Naeyer R & C BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Naeyer R & C BVBA is not available. You also can look at reviews of De Naeyer R & C BVBA, open positions, location of De Naeyer R & C BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Naeyer R & C BVBA, Gent (Zwijnaarde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Naeyer R & C BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Naeyer R & C BVBA, Gent (Zwijnaarde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Naeyer R & C BVBA, employees, financial statistics.