BUREAU FORTUNAT SPRL

Contactgegevens BUREAU FORTUNAT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU FORTUNAT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU FORTUNAT SPRL

Regio (region): Messancy (Wolkrange), België

Adres (address): Rue du Centenaire 60,6780, België

Telefoon (phone): 063 22 17 95 063 22 17 95

Fax (fax): 063 23 41 26 063 23 41 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU FORTUNAT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU FORTUNAT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU FORTUNAT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU FORTUNAT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU FORTUNAT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU FORTUNAT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU FORTUNAT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU FORTUNAT SPRL
Products information BUREAU FORTUNAT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07043304443
Ondernemingsnummer: 3276916503
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BUREAU FORTUNAT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU FORTUNAT SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAU FORTUNAT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU FORTUNAT SPRL
Addition kinds of activities for BUREAU FORTUNAT SPRL

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec
50870601. Caskets | Caskets
59490202. Naaldwerkartikelen en benodigdheden | Needlework goods and supplies

Werken bij BUREAU FORTUNAT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU FORTUNAT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU FORTUNAT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU FORTUNAT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van BUREAU FORTUNAT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU FORTUNAT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU FORTUNAT SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAU FORTUNAT SPRL. BUREAU FORTUNAT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU FORTUNAT SPRL. Leave a respond for BUREAU FORTUNAT SPRL. BUREAU FORTUNAT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU FORTUNAT SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAU FORTUNAT SPRL
Location of BUREAU FORTUNAT SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAU FORTUNAT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU FORTUNAT SPRL BUREAU FORTUNAT SPRL: Doris D. | Lambert SA | Wijnschuur Oud Antwerpen | DOBBELAERE, STEVEN | HOTEL TORRE DAGUA

Other related companies as BUREAU FORTUNAT SPRL: Doris D. | Lambert SA | Wijnschuur Oud Antwerpen | DOBBELAERE, STEVEN | HOTEL TORRE DAGUA

BUREAU FORTUNAT SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Messancy (Wolkrange), België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU FORTUNAT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07043304443. Het bedrijf BUREAU FORTUNAT SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Centenaire 60,6780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BUREAU FORTUNAT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU FORTUNAT SPRL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU FORTUNAT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU FORTUNAT SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAU FORTUNAT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU FORTUNAT SPRL is a company, that was registered 2008 in Messancy (Wolkrange) region, Belgium. Full name of company is BUREAU FORTUNAT SPRL, company assigned to the tax number BE07043304443. The company BUREAU FORTUNAT SPRL is located at the address: Rue du Centenaire 60,6780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BUREAU FORTUNAT SPRL were not found.
The main activity of BUREAU FORTUNAT SPRL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU FORTUNAT SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAU FORTUNAT SPRL, open positions, location of BUREAU FORTUNAT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU FORTUNAT SPRL, Messancy (Wolkrange): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU FORTUNAT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU FORTUNAT SPRL, Messancy (Wolkrange): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU FORTUNAT SPRL, employees, financial statistics.