Baelde Kantoor

Contactgegevens Baelde Kantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baelde Kantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baelde Kantoor

Regio (region): Jabbeke, België

Adres (address): Dorpsstraat 14C,8490, België

Telefoon (phone): 050 81 48 10; 059 26 81 02 050 81 48 10; 059 26 81 02

Fax (fax): 050 81 48 10; 050 81 48 05 050 81 48 10; 050 81 48 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baelde Kantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baelde Kantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baelde Kantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baelde Kantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baelde Kantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baelde Kantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baelde Kantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baelde Kantoor
Products information Baelde Kantoor

BTW identificatienummer (tax): BE01612487792
Ondernemingsnummer: 3834747314
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Baelde Kantoor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baelde Kantoor
(Get full report from official database of BE for Baelde Kantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baelde Kantoor
Addition kinds of activities for Baelde Kantoor

281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
753801. Motor reparatie | Engine repair
874899. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec
09129900. Finfish, nec | Finfish, nec
22410300. Stoffen tapes | Fabric tapes
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
38239906. Vochtmeters, industrieel proces type | Moisture meters, industrial process type

Werken bij Baelde Kantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baelde Kantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baelde Kantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baelde Kantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

Zoek naar antwoorden van Baelde Kantoor in sociale netwerken
Look for responds of Baelde Kantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baelde Kantoor. Laat een reactie achter voor Baelde Kantoor. Baelde Kantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baelde Kantoor. Leave a respond for Baelde Kantoor. Baelde Kantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baelde Kantoor op de google maps. Adres en contacten Baelde Kantoor
Location of Baelde Kantoor on the google maps. Address and contacts of Baelde Kantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Baelde Kantoor Baelde Kantoor: AB SYSTEMS | Jay Diamond BVBA | SkillTeam SA | Lukos BVBA | Horeca 1999 nv

Other related companies as Baelde Kantoor: AB SYSTEMS | Jay Diamond BVBA | SkillTeam SA | Lukos BVBA | Horeca 1999 nv

Baelde Kantoor is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Jabbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Baelde Kantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01612487792. Het bedrijf Baelde Kantoor bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 14C,8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Baelde Kantoor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baelde Kantoor is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baelde Kantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baelde Kantoor, openstaande posities, locatie van Baelde Kantoor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baelde Kantoor is a company, that was registered 1996 in Jabbeke region, Belgium. Full name of company is Baelde Kantoor, company assigned to the tax number BE01612487792. The company Baelde Kantoor is located at the address: Dorpsstraat 14C,8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Baelde Kantoor were not found.
The main activity of Baelde Kantoor is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baelde Kantoor is not available. You also can look at reviews of Baelde Kantoor, open positions, location of Baelde Kantoor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baelde Kantoor, Jabbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baelde Kantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baelde Kantoor, Jabbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baelde Kantoor, employees, financial statistics.