ASSURANCES TUFANO SPRL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ASSURANCES TUFANO SPRL
Private companiesPaper and Allied Products • ASSURANCES TUFANO SPRL

Contactgegevens ASSURANCES TUFANO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES TUFANO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES TUFANO SPRL

Regio (region): Gerpinnes, België

Adres (address): Allée de la Commanderie 28,6280, België

Telefoon (phone): 071 21 47 52 071 21 47 52

Fax (fax): 071 21 38 62 071 21 38 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES TUFANO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES TUFANO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES TUFANO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES TUFANO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES TUFANO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES TUFANO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES TUFANO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES TUFANO SPRL
Products information ASSURANCES TUFANO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07890899658
Ondernemingsnummer: 5212158203
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 282,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ASSURANCES TUFANO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES TUFANO SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES TUFANO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES TUFANO SPRL
Addition kinds of activities for ASSURANCES TUFANO SPRL

3672. Printplaten | Printed circuit boards
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
23370200. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
29110503. Vetten, smeren | Greases, lubricating
34979905. Loodfolie | Lead foil
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij ASSURANCES TUFANO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES TUFANO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES TUFANO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES TUFANO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES TUFANO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES TUFANO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES TUFANO SPRL. Laat een reactie achter voor ASSURANCES TUFANO SPRL. ASSURANCES TUFANO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES TUFANO SPRL. Leave a respond for ASSURANCES TUFANO SPRL. ASSURANCES TUFANO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES TUFANO SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES TUFANO SPRL
Location of ASSURANCES TUFANO SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES TUFANO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES TUFANO SPRL ASSURANCES TUFANO SPRL: Easy-Link | WIJCKMANS NV | De Kastert Kolderbos | MUS'ARTE S.A | adc sprl

Other related companies as ASSURANCES TUFANO SPRL: Easy-Link | WIJCKMANS NV | De Kastert Kolderbos | MUS'ARTE S.A | adc sprl

ASSURANCES TUFANO SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gerpinnes, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES TUFANO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07890899658. Het bedrijf ASSURANCES TUFANO SPRL bevindt zich op het adres: Allée de la Commanderie 28,6280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 282,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ASSURANCES TUFANO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES TUFANO SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES TUFANO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES TUFANO SPRL, openstaande posities, locatie van ASSURANCES TUFANO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES TUFANO SPRL is a company, that was registered 2000 in Gerpinnes region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES TUFANO SPRL, company assigned to the tax number BE07890899658. The company ASSURANCES TUFANO SPRL is located at the address: Allée de la Commanderie 28,6280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 282,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ASSURANCES TUFANO SPRL were not found.
The main activity of ASSURANCES TUFANO SPRL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES TUFANO SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES TUFANO SPRL, open positions, location of ASSURANCES TUFANO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES TUFANO SPRL, Gerpinnes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES TUFANO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES TUFANO SPRL, Gerpinnes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES TUFANO SPRL, employees, financial statistics.