BOSCH SERVICE JANSSEN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BOSCH SERVICE JANSSEN
Private companiesTransportation by Air • BOSCH SERVICE JANSSEN

Contactgegevens BOSCH SERVICE JANSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSCH SERVICE JANSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSCH SERVICE JANSSEN

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Jagersborgweg,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 56 29 089 56 56 29

Fax (fax): +32 (10) 827-73-79 +32 (10) 827-73-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSCH SERVICE JANSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSCH SERVICE JANSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSCH SERVICE JANSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSCH SERVICE JANSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSCH SERVICE JANSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSCH SERVICE JANSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSCH SERVICE JANSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSCH SERVICE JANSSEN
Products information BOSCH SERVICE JANSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BOSCH SERVICE JANSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSCH SERVICE JANSSEN
(Get full report from official database of BE for BOSCH SERVICE JANSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSCH SERVICE JANSSEN
Addition kinds of activities for BOSCH SERVICE JANSSEN

449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
34839900. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
35790201. Schrijfmachines en onderdelen | Typewriters and parts
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij BOSCH SERVICE JANSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSCH SERVICE JANSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSCH SERVICE JANSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSCH SERVICE JANSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van BOSCH SERVICE JANSSEN in sociale netwerken
Look for responds of BOSCH SERVICE JANSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSCH SERVICE JANSSEN. Laat een reactie achter voor BOSCH SERVICE JANSSEN. BOSCH SERVICE JANSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSCH SERVICE JANSSEN. Leave a respond for BOSCH SERVICE JANSSEN. BOSCH SERVICE JANSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSCH SERVICE JANSSEN op de google maps. Adres en contacten BOSCH SERVICE JANSSEN
Location of BOSCH SERVICE JANSSEN on the google maps. Address and contacts of BOSCH SERVICE JANSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSCH SERVICE JANSSEN BOSCH SERVICE JANSSEN: ELAN CONSULTING SPRL | Inventum | FRIBONA NV | Connecticut BVBA | Elio Dalla Giovanna

Other related companies as BOSCH SERVICE JANSSEN: ELAN CONSULTING SPRL | Inventum | FRIBONA NV | Connecticut BVBA | Elio Dalla Giovanna

BOSCH SERVICE JANSSEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSCH SERVICE JANSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf BOSCH SERVICE JANSSEN bevindt zich op het adres: Jagersborgweg,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BOSCH SERVICE JANSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSCH SERVICE JANSSEN is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSCH SERVICE JANSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSCH SERVICE JANSSEN, openstaande posities, locatie van BOSCH SERVICE JANSSEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOSCH SERVICE JANSSEN is a company, that was registered 1989 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is BOSCH SERVICE JANSSEN, company assigned to the tax number BE06591491699. The company BOSCH SERVICE JANSSEN is located at the address: Jagersborgweg,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BOSCH SERVICE JANSSEN were not found.
The main activity of BOSCH SERVICE JANSSEN is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSCH SERVICE JANSSEN is not available. You also can look at reviews of BOSCH SERVICE JANSSEN, open positions, location of BOSCH SERVICE JANSSEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSCH SERVICE JANSSEN, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSCH SERVICE JANSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSCH SERVICE JANSSEN, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSCH SERVICE JANSSEN, employees, financial statistics.