ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL

Contactgegevens ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Rue du Moulin 3A,6980, België

Telefoon (phone): 084 41 27 87 084 41 27 87

Fax (fax): +32 (57) 290-28-40 +32 (57) 290-28-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL
Products information ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05765869140
Ondernemingsnummer: 9748138427
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL
Addition kinds of activities for ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
14759901. Apatietwinning | Apatite mining
15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
38260701. Differentiële thermische analyse instrumenten | Differential thermal analysis instruments
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
39140207. Toiletartikelen, Nikkel Zilver | Toilet ware, nickle silver
58120205. Soda fontein | Soda fountain

Werken bij ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Laat een reactie achter voor ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. Leave a respond for ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL. ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL
Location of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: Bolckmans Industriebouw | Ipis VZW | 3 double you | Association des Producteurs de Cereales a.s.b.l | EducaSoft

Other related companies as ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL: Bolckmans Industriebouw | Ipis VZW | 3 double you | Association des Producteurs de Cereales a.s.b.l | EducaSoft

ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05765869140. Het bedrijf ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 3A,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, openstaande posities, locatie van ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is a company, that was registered 1994 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, company assigned to the tax number BE05765869140. The company ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is located at the address: Rue du Moulin 3A,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL were not found.
The main activity of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, open positions, location of ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES DE L'OURTHE SPRL, employees, financial statistics.