ASSURANCES BOUGARD SPRL

Contactgegevens ASSURANCES BOUGARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES BOUGARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES BOUGARD SPRL

Regio (region): Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België

Adres (address): Rue Arthur Pouplier 42,7190, België

Telefoon (phone): 067 44 22 21 067 44 22 21

Fax (fax): 067 44 21 38 067 44 21 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES BOUGARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES BOUGARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES BOUGARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES BOUGARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES BOUGARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES BOUGARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES BOUGARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES BOUGARD SPRL
Products information ASSURANCES BOUGARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07897216796
Ondernemingsnummer: 7889251708
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASSURANCES BOUGARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES BOUGARD SPRL
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES BOUGARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES BOUGARD SPRL
Addition kinds of activities for ASSURANCES BOUGARD SPRL

508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
37430202. Snelle doorvoerauto's en uitrusting | Rapid transit cars and equipment
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij ASSURANCES BOUGARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES BOUGARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES BOUGARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES BOUGARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES BOUGARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES BOUGARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES BOUGARD SPRL. Laat een reactie achter voor ASSURANCES BOUGARD SPRL. ASSURANCES BOUGARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES BOUGARD SPRL. Leave a respond for ASSURANCES BOUGARD SPRL. ASSURANCES BOUGARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES BOUGARD SPRL op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES BOUGARD SPRL
Location of ASSURANCES BOUGARD SPRL on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES BOUGARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES BOUGARD SPRL ASSURANCES BOUGARD SPRL: Car Company | DE BAERDEMAEKER F BVBA | Meteo-Services | Busschaert Engineering N.V. | Devos Drukkerij Stockmans N.V.

Other related companies as ASSURANCES BOUGARD SPRL: Car Company | DE BAERDEMAEKER F BVBA | Meteo-Services | Busschaert Engineering N.V. | Devos Drukkerij Stockmans N.V.

ASSURANCES BOUGARD SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES BOUGARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07897216796. Het bedrijf ASSURANCES BOUGARD SPRL bevindt zich op het adres: Rue Arthur Pouplier 42,7190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASSURANCES BOUGARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES BOUGARD SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES BOUGARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES BOUGARD SPRL, openstaande posities, locatie van ASSURANCES BOUGARD SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES BOUGARD SPRL is a company, that was registered 1990 in Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien) region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES BOUGARD SPRL, company assigned to the tax number BE07897216796. The company ASSURANCES BOUGARD SPRL is located at the address: Rue Arthur Pouplier 42,7190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASSURANCES BOUGARD SPRL were not found.
The main activity of ASSURANCES BOUGARD SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES BOUGARD SPRL is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES BOUGARD SPRL, open positions, location of ASSURANCES BOUGARD SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES BOUGARD SPRL, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES BOUGARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES BOUGARD SPRL, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES BOUGARD SPRL, employees, financial statistics.